Blesku informaci prozradil zdroj z hudební branže. „Zaslechl jsem, jak se o tom, že spolu Adam s Evou chodí, David s Kamilem bavili,“ uvedl. Potomci jsou dospělí, takže jim otcové do vztahu nemluví a ani nemají důvod jim ho rozmlouvat. Adam se od jedenácti let věnuje hraní na bicí a muzikou se živí. Působil a působí mj. se svým otcem, Anetou Langerovou či Janem Budařem.

Dcera se mi moc nesvěřuje

Eva je z domova na soužití s muzikantem zvyklá, sama vzorně studuje literární akademii. Jejím jediným výstřelkem bylo, když si chtěla vyzkoušet naprosto bez zkušeností modeling a přihlásila se na casting České Miss. „Tátovi jsem o tom dopředu nic neřekla,“ svěřila Blesku Eva Střihavková. „Už jste si asi všimli, že se mi moje dcera moc nesvěřuje,“ reagoval Kamil Střihavka na dotaz Blesku, jak se mu líbí partner jeho dcery.

Ani David Koller se vyjadřovat nechtěl. „Co já vím, tak Adam chodí s Pavlem Vítkem,“ pokusil se zažertovat Koller o sexuální orientaci svého syna. Oba zpěváci se mohou radovat nejen ze vztahu svých potomků, ale i ze svých profesních úspěchů. David Koller je nominován jako zpěvák roku v cenách Anděl, Kamil Střihavka zase za roli Ježíše bojuje o cenu Thálie pro nejlepšího muzikálového herce.

Fotogalerie
1 fotografie