David Koller známý jako zpěvák Kollerbandu a bývalý leader skupiny označil ve středečním online rozhovoru na serveru Topky.sk slovenské fanoušky ne zrovna nejlichotivějším způsobem. Na otázku, "Jaký je Váš názor na slovenské fanoušky?" odepsal: "Podle mě jsou to kok*ti."

Podle oblíbeného hudebníka to byla zábava. "Byla to bohapustá recese, a jestli to vzal někdo osobně, tak se mu mohu pochopitelně omluvit, ale nebylo to myšleno vůbec vážně. Dělali jsme si z toho zábavu, protože fanoušci jsou naši kamarádi a my jsme kamarádi našich fanoušků a nechtěli jsme je urážet, "uvedl muzikant. "Několik otázek bylo fakt dementních, tak jsme se začali chovat dementně i my a utahovat si sami ze sebe," dodal.

David Koller se spolu se svou kapelou představí Slovákům už zanedlouho, a to na čtyřech letních festivalech Sound of Summer. Spolu se slovenským raperem Rytmusem zde představí i svou společnou skladbu, na níž se zatím dvojice domlouvá. "Na spolupráci s Rytmusem se fakt moc těším, bude to velká věc," uvedl David Koller, kterého s hip-hopovým muzikantem spojuje nejen přátelský vztah, ale i vzájemný respekt v hudební branži.