Zatčený drogový dealer se pod přezdívkou Elvis pohyboval v prostředí showbyznysu a klubů, kam chodí pražská smetánka, řadu let. „Znala jsem ho jen od vidění,“ říká Agáta Hanychová. „Já mu sice občas odpověděl na pozdrav, ale nikdy jsem si s ním nepodal ani ruku. Dvakrát jsem ho nechal vyhodit z večírku,“ sdělil Sámer. Oba dva svorně tvrdí, že se s Elvisem nestýkali a svá čísla mu nedali. „Mohl je získat jakkoliv. Moje neměl ani aktuální,“ upřesnil Sámer. U výslechu bylo podle něj už padesát lidí, třicet to ještě čeká.

Znala jsem ho od vidění

Agáta Hanychová sice předvolání dostala, ale zatím na výslechu nebyla. „Omlouvala jsem se, protože jsem měla nasmlouvanou práci. Toho člověka jsem znala jen od vidění. Oblékal se jako imitátor Elvise,“ svěřila se. „Měla jsem jít někam na policejní oddělení do Ruzyně,“ dodala.

Sámer už podávat vysvětlení, jak se s Elvisem znal, byl. „Trvalo to asi patnáct minut. Vím, že tam už bylo padesát lidí, dalších třicet to čeká. A ze showbyznysu jich bylo dost. Se mnou mluvili policisté třeba o Vašku Noidovi Bártovi,“ upřesnil. „Noid už tam prý byl,“ dodala Agáta.

Fotogalerie
6 fotografií

U výslechu byli i zpěváci Noid a Issa

„Ten člověk, o něhož se jednalo, se pohyboval v prostředí klubů. Neměl jsem ho rád, nebavil se s ním. Leda jsem mu odpověděl na pozdrav, ale nikdy jsem si s ním ani nepodal ruku. Nechal jsem ho vyhodit ze křtu mé desky i oslavy svých narozenin. I v mobilu měl moje staré číslo, které už dlouho nepoužívám,“ upřesnil Sámer Issa.

„Obvolávali všechny, aby zjistili, proč jsme byli v jeho telefonním seznamu. Říkali mi, že už sedí, a ptali se, zda bych šel svědčit i k soudu. Ale odpověděl jsem, že ho neznám a nevidím důvod někam dál chodit,“ uzavřel zpěvák, který tím hodlá s kauzou skončit. Policie se zatím k případu vyjadřovat nechce. „Tuto informaci nebudu potvrzovat ani vyvracet. Své akce zásadně nekomentujeme,“ sdělil Blesku tiskový mluvčí Národní protidrogové centrály Michal Hammer.