Celý incident se odehrál v pátek po půlnoci na jedné pardubické diskotéce. Mareš s partou z Ranní show live – s Pavlem Cejnarem a Patrikem Hezuckým – zde od půlnoci rozjeli svou show.

Alkoholem povzbuzený Mareš byl opět v takové formě, že za žádnou cenu nechtěl opustit svůj mixážní pult. Plánovaná diskotéka měla končit v sobotu ve čtyři ráno, ale Mareš nechtěl přestat hrát, a když ho přišel upozornit jeho kolega z rádia a producent Ranní show live Petr Dzingel, Mareš mu dost drsně ukázal, kdo je tady pán.

Svědek: Mareš byl jak šílený

„Leoš byl jak smyslů zbavený, třikrát mu plivnul do obličeje a pak ho navrch ještě kopnul do hlavy,“ popsal Blesku svědek celého drsného incidentu. Dzingel si ale útok nechtěl nechat líbit a okamžitě strhl Mareše z pódia.

„V tu chvíli už na oba přiskočila ochranka klubu a snažila se je od sebe odehnat a pak šli do zadní části, ale tam už nevím, co se dělo,“ řekl ještě svědek s tím, že Leoš byl určitě pod parou.

„Nikdy na žádné akci jsem ho jinak ani neviděl než ve velmi dobré náladě,“ dodal s tím, že Leoš ještě do éteru vykřikoval: „Víte, kolik já vydělávám? Sto tisíc denně!“ Napadený Dzingel celou věc předal svým právníkům. „Bude to řešit naše právní kancelář,“ přiznal Blesku Dzingel, který raději nechtěl sdělit žádné podrobnosti z osudného večera.


Fotogalerie
1 fotografie