„Klidně to řeknu znovu,“ dodal. Mareš chápe Krejčířovo chování jako velký zkrat: „Nepovedeným pokusem o vtip mě napadl na scéně jako blázen.“

Tomáše Krejčíře prý pobouřilo, když o něm v souvislosti s Církví Ježíše Krista Svatých posledních dnů, jejímž byl členem a která pití alkoholu zakazuje, mluvil Mareš v rádiu. „Nejprve na mě několikrát v rádiu i potom naživo zaútočil on. Dělal si ze mě legraci a pokračoval v tom na akci, kde jsme se potkali. Já se jen bránil a řekl jsem si, že si vyberu zase jeho bolavé místo,“ řekl Blesku. „Míchali jsme drinky a on opět začal o mormonech. Naštval jsem se a zeptal se ho, jestli už si dal dnes kokain,“ řekl. „Já jsem jen normálně glosoval a pak na mě začal nesmyslně útočit,“ popsal Blesku situaci Mareš.

Krejčíř: Šňupal v zákulisí

Pak Krejčíř zašel ještě dál. „Řekl jsem, že jsem viděl, jak si dává kokain v zákulisí,“ přiznal. „V tu chvíli to byla nadsázka, ale je to veřejné tajemství. Nechtěl jsem ho nařknout nebo obvinit. Jenom se to v showbyznysu říká a já nejsem zdaleka jediný, kdo to v médiích řekl,“ pokračoval Krejčíř.

Toho, že by jej na oplátku mohl Leoš Mareš obvinit ze šíření pomluvy, se nebojí. „Řekl jsem mu to z očí do očí. Možná ho to štve, ale dál jsme o tom nemluvili. Neudělal bych to, kdyby mě nezačal provokovat. Když mě nechá být, nechám ho i já. Ale když zaútočí, jsem připravený reagovat,“ uzavřel.

Mareš: Krejčíř je blázen

Po vyhrocené situaci na pódiu už hledí Mareš na Krejčíře jako na neprofesionála. „Myslím si, že to od něj byl dost nepovedený pokus o vtip,“ dodal Mareš. A také on přitvrdil: „Napište, že je to blázen!“

Fotogalerie
3 fotografie