Představitelka doktorky Barnové před časem požádala scénáristy nejpopulárnějšího českého seriálu, aby její roli výrazně upozadili nebo nejlépe úplně vyřadili z děje.

Fotogalerie
1 fotografie

„Říkala, že je unavená, že nestíhá a že potřebuje zvolnit,“ popisuje chování herečky člen štábu. „Scénáristé proto nakonec rozhodli, že doktorka Barnová odjede za doktorem Hruškou do Německa a oba tak ze seriálu zmizí,“ popisuje řešení scénáristů náš zdroj.

Jenže v ten moment si teprve Munzarová uvědomila, že tím přijde v podstatě o všechny příjmy. „Ona před tím odešla z divadla Na Vinohradech a kdyby přišla o Ordinaci, tak jediným jejím zaměstnáním je občasné vystupování s divadelní společností Martina Trnavského. Tím si ale vydělá jen pár tisícovek měsíčně a z toho by rodinu absolutně nedokázala uživit. Vždyť díky Ordinaci si zvykla vydělávat měsíčně statisíce,“ odhaluje důvod změny chování Munzarové.

Ta totiž najednou začala produkci seriálu prosit a přemlouvat, aby ji vrátili na obrazovku. „Nakonec scénáristy uprosila. Zatímco Langmajer opustil Ordinaci definitivně, Munzarová se se svou postavou po třech měsících vrátí,“ prozradil náš informátor.