„Je to tak. Opravdu existovala možnost, že by Bára přijala roli ve slovenské Ordinaci, kde teď hraje Trnavský. Automaticky by to ale znamenalo její konec v české Ordinaci,“ prozrazuje člen štábu.

Fotogalerie
1 fotografie

Scenáristický tým seriálu už byl dokonce upozorněn na to, že existuje možnost, že postava doktorky Barnové, kterou Munzarová hraje v české Ordinaci, bude muset příběh opustit.

„V současnosti je ale tahle možnost nereálná. Munzarová si v době, kdy se rozvádí zkrátka nemůže dovolit přijít o hlavní zdroj svých příjmů, což je právě Ordinace. Na Slovensku by jí totiž nemohli garantovat tolik natáčecích dní, aby si vydělala stejně,“ odtajňuje zákulisí vyjednávání náš zdroj.

Ani slovenský štáb seriálu Ordinace o přestupu Munzarové neuvažuje. "V nejbližším období neplánujeme obsadit žádného českého herce, samozřejmě, kromě těch, s kterými už spolupracujeme," řekla Blesk.cz mluvší televize markíza Olga Dubravska.

Samotná Munzarová odmítá cokoliv komentovat. „Nic nikomu neřeknu,“ odbyla žádost o rozhovor. Každopádně její potřeba trávit ve společnosti Trnavského co nejvíce času je všeobecně známá.

„Když Martin natáčel film Muži v říji, stála při všech jeho scénách hned u kamery a zbožně ho sledovala,“popisuje produkční filmu, který teprve půjde do kin. Vedle toho si Munzarová v Trnavského divadelním spolku Frída prosadila do repertoáru hru, kde ona a Trnavský hrají hlavní role. „Ona si kvůli němu zničila manželství, a tak má teď potřebu si ho ohlídat,“ vysvětluje kamarádka herečky.