"Nebudu se k tomu vyjadřovat," řekla Blesku stroze Bára. Přestože Munzarová vztah zapírá, fotografie deníku Aha! dokazují opak. Po skončení jednoho z večírků se společně odebrali domů, cestou se k sobě tiskli a dokonce se vášnivě políbili.

Trnavský dokonce manželské problémy své kolegyně potvrdil. "Vím, že má rodinné problémy, ale ne kvůli mně," řekl Blesku Trnavský

"Podle mě nikoho nemá, rozešli se proto, že si nerozuměli," dodal Trnavský.

Trnavského zapírání může mít své odpodstatnění. Už čtrnáct let totiž žije s přítelkyní bývalou modelkou Hankou Zapletalovou, jejíž dceru Hanku (23) vychovával jako vlastní.

Trnavský v jednom rozhovoru přiznal, že přítelkyni Hanku tenkrát rozvedl. "Už dlouho nebyla v manželství spokojená. Dobýval jsem ji dlouho a byl jsem pak na sebe pyšný," řekl ženský sexsymbol Trnavský.

Fotogalerie
2 fotografie

Jak další letošní rozchod Munzarové a Dvořáka probíhal? "Je to už tři měsíce, co si pan Dvořák sbalil saky paky a odešel," potvrdila Blesku všetečná sousedka populárních manželů.

Podle všeho je to první kolize od roku 2002, kdy herecký pár uzavřel manželství. Novomanželé se krátce po svatbě přistěhovali do vily rodičů Luďka Munzara a Jany Hlaváčové. Po roce se narodila dcera Anička (6). A byt ve vile začal být najednou těsný.

"Chtěli jsme mít pro sebe větší prostor, a tak jsme dům s manželem přistavovali," svěřila Bára Blesku. A jak dodala, právě kvůli rozšíření vilky vzala dobře placenou roli v Ordinaci v růžové zahradě.

Bohužel ani nové hnízdečko lásky manželskou krizi neodvrátilo. Podle informací Blesku rozkol Báry a Jiřího způsobila nevěra. Nikoli však Dvořáka, jak se mnozí domnívají, ale Báry. Jeden z členů produkce Pojišťovny štěstí, kde Dvořák hraje, ještě dodal: "O manželských problémech Jirky a Báry tady víme všichni. Jirka chodí jak tělo bez duše. Aničku má moc rád."