Herečka tak učinila poté, co se v médiích objevilo Štolpovo tvrzení, jak mu Plánková dceru nechce půjčovat! "Od ledna letošního roku si dceru nepůjčil. Kdyby chtěl, tak ví, kde bydlím a má na mě telefonní číslo," řekla Plánková Blesku.

Fotogalerie
1 fotografie

Otec malé Agátky Roman Štolpa není v současné době ochoten k věci cokoli říct, telefonáty nechává bez odezvy. Před časem se však přeci jenom vyjádřil. Stejně jako Markéta uvádí, že dcerku neviděl od ledna. Vinu však, jak jinak, svaluje na její matku, herečku Plánkovou.

"Markéta bohužel nereaguje, nezvedá telefony, neodepisuje na maily. Já chci svou dceru zase vidět a třeba ji i seznámit s mými syny," nechal se pro změnu slyšet Štolpa.

Plánková se se Štolpou seznámila před časem během natáčení Rodinných pout. Jejich románek nabral na intenzitě a ženatý herec a otec dvou dětí přivedl Plánkovou do jiného stavu. Poté ale ze vztahu utekl.

Plánková, která v Ordinaci hraje vypočítavou a ambiciózní doktorku Magdu Tárovou, se tak své role musí držet zuby nehty, aby se finančně dokázala postarat o dceru a domácnost... "Ordinace mě baví. Nehledě na to, že něčím složenky platit musím," řekla před časem Plánková.

A co na to táta jejího dítěte Roman Štolpa? "Jsme domluveni na částce, kterou na naši dceru platím. Dokonce platím o třetinu víc, než bych podle soudu měl," tvrdí Štolpa.

"Můžu potvrdit, že otec mojí dcery se o ni finančně stará podle naší dohody," řekla Blesku Plánková. Přestože si na výši alimentů otevřeně nestěžuje, určitě by jí nějaká ta koruna navíc potěšila.

Více čtěte zde.