Výskyt exotů v talentových soutěžích je neodmyslitelný. Tvoří druhou stranu jedné mince. Někteří diváci po nich prahnou, jiní při pohledu na trapné výkony nervózně klopí zraky či dokonce přepínají program. Produkce jejich beznadějná čísla zařazují, aby snad bavila.

Nad tím, co ovšem pořadatelé Talentmanie předvedli s vystoupením Slováka těsně před sedmdesátkou, zůstává rozum stát. Pěvecký výstup pana Jozefa má hned několik otazníků!

1. Jak to, že byl třikrát na castingu a třikrát se dostal před porotu?

Jozef, alespoň podle toho, co zaznělo během nedělního sestřihu, objel výběrová kola v Brně, Praze a Bratislavě. Třikrát ho viděla porota. Třikrát ho po husí kůži nahánějícím výkonu poslala z kola ven. Jeho číslo probíhalo vždy na základě stejného scénáře. Začátek písně byl originál, který hrál z cédéčka, refrén byl v režii Jozefa.

Přitom se redakci Blesk.cz ozvalo hned několik neúspěšných uchazečů, které produkce pro nedostatek času vyřadila, aniž by porota jejich číslo zhlédla. Jestliže se vždy přihlásil pod stejným jménem, čím to, že na něj během zpracování přihlášek nepřišli? Proč ho nechali tolikrát vystoupit a jiným šanci nedali?

2. Třikrát stejná výmluva a několik "druhých" šancí?

Poprvé se Jozef Petrovič vymluvil na to, že hodinu před vystoupením vypil studenou malinovku, vypověděl mu hlas a nemohl kvalitně zazpívat píseň od Andrea Bocelliho. Podruhé za jeho mizerný výkon mohlo dlouhé čekání, Jozef prý čekal od tří od rána. Před třetím pokusem si dal Jozef pivo a nakonec přiznal, že nejlíp mu to zpívá na záchodě. Exot? Možná… Nad jeho opakovanou snahou lze jen kroutit hlavou, popřípadě ho můžeme politovat. Proč ale dostal v soutěži tolik prostoru?

Navíc jeho vystoupení bylo tak šílené, že bylo téměř neposlouchatelné. Nova zřejmě přepokládala, že míra legrace a pobavení, kterou asi mělo jeho číslo u diváků vyvolat, daleko přesáhne míru trapnosti. Nebo to všechno byl jen další vtip Novy ve stylu falešného dvojníka herce Tomáše Matonohy, z něhož se nakonec vyklubal skutečný Matonoha?

Sledujte Blesk.cz a dozvíte se, jak to skutečně bylo s vystoupením Jozefa Pátroviče v Talentmanii.


Fotogalerie
5 fotografií