Janda s Alicí se ovšem dohodli, že svůj osobní život budou držet ještě pod pokličkou, a na otázky k jejich vztahu odpovídají: "Všechno je v pořádku."

Poslední kapkou, jak ve čtvrtek informoval Blesk, se prý stala hádka na zámku Hluboká. Tam oba přijeli na svatbu Ivety Bartošové. Alice Jandovi ovšem záhy zmizela s jiným mužem. (Více čtěte zde.) Navíc oba poskytli jedné internetové televizi prapodivný rozhovor, který mnohé napovídá. Alice se v něm svěřovala, že by chtěla zažít ještě svatbu na pláži, a Janda zase, že se už nikdy v životě neožení.

Fotogalerie
2 fotografie

"Než si Alici k sobě nastěhoval, musel jí odkývat dvě podmínky: Svatbu a dítě," vysvětluje Jandův kamarád s tím, že právě absence dítěte vyvolala změny v chování Alice. "O dítě se snažíme už dlouho, nějak nám to ale nejde," přiznal smutně Blesku před časem dokonce Janda.

Alice na tyto otázky pokládala telefon. Dítě se jí stalo prioritou a nedokázala myslet na nic jiného. Začala se trápit. Vadilo jí, že Janda pořád někde hraje, točí v televizi nebo se zavírá ve studiu, a rozhodla se žít po svém. Začala 'záletničit'.

Janda se snažil být tolerantní, po zážitku na Hluboké ale leader Olympicu viděl už záchranu jedině v rozvodu. "Získal pocit, že s ním Alice není šťastná, chce jí dát svobodu. Kdyby bylo dítě, vztah by určitě fungoval dál," podotkl Jandův dobrý přítel a neodpustil si poznámku. "Otázkou je, kvůli komu nelze počít dítě. Petr je otcem už dětí tří..."