Její manžel, právník Daniel Volopich (42), jen těžko snášel, když po extempore ženy s tanečníkem Petrem Čadkem ve slovenské soutěži Lets´Dance vypadal jako paroháč. Teď věří, že s druhým dítětem už bude mít manželčinu věrnost pojištěnou.

 

Verešová je podle informací Blesku podruhé těhotná a začíná 3. měsíc. To přesně odpovídá početí v době, kdy k velké manželově úlevě Verešová v semifinále ze soutěže vypadla. Do té doby ho jako noční můra pronásledovaly snímky, na nichž se jeho žena tiskne k pohlednému, charismatickému tanečníkovi, líbá ho a věnuje mu dotyky, které by měly patřit jen do manželského lože. A to ho žena ještě provokovala tím, že v přímém přenosu představila i svoji první velkou lásku.

Pak ale proběhlo velké usmiřování a Andrea, třebaže původně myšlenky na druhé dítě neměla, podlehla manželovu přání mít ještě syna. "Když Andrea ze soutěže vypadla, Daniel si vyloženě oddychl. Věřil, že se zase začne věnovat rodině. Najednou začal spěchat i se stěhováním do domu v Přešticích. Pro děti je tam vhodnější prostředí a víc místa než v bytě v Praze," míní známí páru. Vzhledem k Andreinu těhotenství vzali manželé usmiřování skutečně vážně.

(Více o těhotenství Verešové čtěte zde!)