A popová královna je nadšená představou, že by s ní nevystupoval jen Justin Timberlake, ale také jeho bývalá láska Britney Spears.

Popová princezna lízající si rány po dvou letech bláznění však představou nadšená moc není. S Madonnou se jednou na jevišti i líbala, při předávání cen MTV, ale přes dobré vztahy, jež chová ke své starší kolegyni, nehodlá se sbližovat se svým expřítelem Timberlakem. Ten s Madonnou nazpíval její nový singl 4 Minutes z alba Hard Candy.

Britney byla požádána, aby Madonně nejen vystupovala na koncertech, ale popová královna s ní chce natočit také krátké klipy, které by během koncertu promítala na pozadí.

"Madonna se vždycky snaží rozvířit vody a Britney a Timberlake na jednom jevišti by byli dokonalí. Oba byli osloveni, ale myslím, že se oba k tomu staví odmítavě. Britney do toho moc tahá emoce a JT tomu moc nefandí. Pravděpodobnější je to, že by se objevili každý zvlášť na jiném koncertě v jiném termínu. Ale jestli se někomu podaří dát je dohromady, pak Madonně," uvedl zdroj pro britský list The Sun.

Britney randila s Justinem v letech 1998 až 2002. Po rozchodu spolu několik let ani nepromluvili. Timberlake v současnosti chodí s herečkou Jessikou Biel, s níž podle přátel dokonce plánuje svatbu.