"Máme pro všechny fanoušky a přátele skupin Fešáci a Přímá linka velmi smutnou zprávu. Dnes krátce po půlnoci nás náhle a navždy opustil náš kolega, kamarád a skvělý bubeník Martin Melničenko. Budeš navždy v našich srdcích a vzpomínkách. R.I.P. Fešáci," oznámila kapela na sociální síti.

Bohužel není dosud známé, co se dlouhovlasému bubeníkovi stalo. Každopádně vyhasl život temperamentního muže, který miloval adrenalin, horolezectví, SKI alpinismus a horskou turistiku.

Ještě v sobotu přitom odehrál koncert s kapelou Přímá linka na festivalu Budyňský poutník. "Nechápu, v sobotu jsem byla na Budyňském poutníkovi a Přímé lince to výborně hrálo. Velká škoda,“ psala jedna fanynka a přidal se i další fanoušek, který byl na koncertě také.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by ho něco trápilo. "Zemřel ze soboty na neděli," potvrdil Blesk.cz kapelník skupiny Šlapeto Radan Dolejš. Když letos v květnu kapela Fešáci plakala na pohřbu Josefa Mladého za svého bývalého člena, netušili, že je zakrátko čeká další smutné rozloučení.

 

Fotogalerie
7 fotografií