Blanka si kvůli společné noci s Honzou dávala zbytečné naděje

Všechno začalo společnou dovolenou na Vranově, kde se máma Blanka nemohla dostat přes zamčené dveře do svého pokoje. Ten obývala s adeptkou Ditou, která si na pokoj přivedla pánskou návštěvu v podobě čišníka z hotelu. Honza Žítek tak Blance nabídl, aby přespala u něj na pokoji. Během noci se ale prý nic nestalo. Jenže Blanka si jeho gesto vzala více k srdci. Myslela si, že k ní cítí větší náklonost, než k ostatním.

Když se bude táta Honza rozhodovat, které dvě mámy ve čtvrtek vyloučí padnou překvapivá jména. Rozhodně to nebude mít jednoduché. Uvidíme tak, jestli se na jeho rozhodnutí nějak projeví rozepře mezi ním a Blankou, nebo dá Blance ještě šanci.

V soutěži ji nechává jen ze soucitu

"Byla to moje chyba, že jsem ti dal na Vranově naději na pokračování nějakého vztahu," řekne Žítek. Na otázku Blanky, proč jí to neřekl rovnou tam jí odvětil, že na to neměl odvahu. "Prostě jsem to tak cítil, já vybírám srdíčkem a nedokážu to zformulovat do nějaké myšlenky," řekne na svou obhajobu do televizní kamery.

Blanka se však cítí hrozně ublíženě a propukne v hysterický pláč. Dokonce začne na Honzu nadávat. "Nakonec ten člověk stejně zůstane sám a bude mít problém, nazvala bych ho bezpáteřním prevítem."

Máma Blanka Honzova slova jednoduše neunese. "Nechápu jak mi může říct, že si mě zde nechává ze soucitu. Na Vranově nic nebylo, ale nechápu, jak mi tohle může udělat, teď můj přístup k chlapům bude ještě složitější, hodně mě to vzalo," uzavře svůj hysterický výstup Blanka.

To, jestli bude máma Blanka jednou ze dvou kandidátek na vyřazení, se dozvíte už ve čtvrtek od 21:20 na TV Prima v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
7 fotografií