A vypadá to, že nakonec 5angels časem skončí pod manažerskou taktovkou Michala Davida. To by pět nadaných holek mohlo okamžitě katapultovat na výsluní. „Ujal bych se jich moc rád,“ říká David.

Co se stalo, že Pomeje neuspěl? „Nedodržel nic, na čem jsme se dohodli,“ říká původní management, který do Pomeje vkládal velké naděje. Poslední kapkou prý bylo to, že Pomeje oznámil už datum a místo křtu singlu a nového CD 5angels, ale doposud se nenatočila jediná sloka. Pomeje totiž Michalu Davidovi nezaplatil a ten odmítl bez peněz pracovat.

Pomeje dostal mnoho »posledních« šancí, teď už ale trpělivost vypršela. „No jo, sehnat milion a půl není žádná legrace. To je jasný. Za míň se album ale udělat nedá,“ podotýká David, který se ovšem rozhodl, že 5angels ve štychu nenechá. „Mám je rád, jsou dobrý a vidím v nich perspektivní budoucnost. Rozhodl jsem se, že jim teď zadarmo napíšu letní hit, který jsem nazval Tak to je, no a budu čekat, jak se ujme,“ vysvětlil hitmaker.

Pokud bude mít píseň úspěch, napíše další singl, a pokud zaboduje i ten, ujme se dívčí skupiny manažersky a napíše jim celé album. „To samozřejmě už zafinancuji sám. Jirku Pomeje pasuju na externího spolupracovníka, a když on sežene nějaké peníze na desku, dostane svá procenta. Jirku jsem mít rád nepřestal. Rád mu dám příležitost,“ nabídl pomoc David.

Co Pomeje slíbil a nedodržel

* Na svatbě s Bartošovou vystoupí zahraniční host, Eva Urbanová a upečeme celého vola

* Českému Krumlovu zajistím nové otáčivé divadlo

* Natočím Andělskou tvář 2

* Do letošního jara vyřeším svůj konkurz

* Iveta bude mít turné po Dubaji a Arabských emirátech

* Iveta bude mít vánoční koncert 2009

* Artur zahraje na kytaru a vystoupí s Walda gangem

* Iveta přijde na TýTý 2009

* Iveta bude mít obrovský koncert v prosinci 2009 v Bratislavě

* S Ivetou určitě budeme mít druhou církevní svatbu, která se uskuteční v Římě

* Iveta bude mít do konce února 2010 zaplacenou hypotéku na dům