Na filmových festivalech a při rozdávání oscarových a dalších ocenění si všímáme toho lepšího, co film vyprodukuje, ale internetem hýbou ankety typu "Nejhorší bojová scéna všech dob".

První příčka patří bezesporu legendárnímu seriálu Star Trek a jednomu z jeho starších dílu ve které se potýká kapitán Kirk s podivným ještěrem. Zhruba pětiminutová scéna obsahuje roztodivný mix toho, co by si filmový divák mohl přát. Začíná nesmělým pokusem velitele flotily o bojové umění ve stylu Walker Texas Rangera, pokračuje přes úspěšný pokus o výrobu děla v polních podmínkách, za které by se nemusel stydět ani Mac Gyver.

Drama končí rozhodnutím kapitána, že ještěra nezabije. Pokud máte rádi špatné herecké výkony, kostýmy a nesmyslné zápletky, nejhorší bojová scéna všech dob vás jistě pobaví.

Video
Video se připravuje ...

Podle uživatelů internetu nejhorší bojová scéna všech dob youtube, abl

Je nutné ale dodat, že tato "bojová scéna" pochází z prvních sérií seriálu Star Trek, které byly točené od roku 1966. Na úspěch prvních tří sérií "hvězdného putování" navázalo několik dalších seriálových pokračování, jejichž poslední řada je z roku 2005. Seriál, který vychází z jednoduchého příběhu o tom, kterak vesmírná loď putuje skrze galaxie a šíří myšlenky míru a jednoty lidstva, si získal obrovskou podporu fanoušků, kteří svým naléháním několikrát prodloužili sérii o pár dílů a zakládají komunity fanoušků tzv. trekkies.