Daniela Révaiová se manželství stále snažila zachránit. S manželem se stále stýká, byli viděni mj. v obchodním centru na Andělu, kde spolu vedli dlouhou diskuzi. O tom, jak to mezi nimi vypadá, se dlouho odmítala vůbec vyjadřovat. „Dejme tomu, že máme menší krizi, nic se neděje, krize se řeší a je řešitelná,“ řekla před necelým měsícem Daniela Révaiová v reportáži na TV Prima.

To, že by za krizí byla nová partnerka jejího manžela, ale popírala. „Nevěra se odpouštět nesmí, protože to zanechá stopu – je to ztráta důvěry. Ale teď nemůžu říct, že bych odpustila nebo ne. Před tuto situaci jsem postavena nebyla,“ dodala tehdy moderátorka.

Najednou je ale všejinak. Jan Révai se totiž s herečkou Zuzanou Šulajovou objevil jako pár na oficiální Axe párty, kam byla zvána i média. „Považuji to za bezohlednost mého muže a za naprosto neuvěřitelnou drzost ze strany té paní. Asi zapomněla, že je stále ženatý. A na to musí mít teda extra žaludek,“ sdělila Blesku Révaiová. „Víc vám k tomu neřeknu, umřel mi teď táta a tohle mi za další komentář nestojí. Přemýšlet o ní je ztráta času,“ uzavřela.

Fotogalerie
2 fotografie