Konec loňského roku jí sice přinesl smutnou zprávu, že její manžel, herec Jan Révai, (35) má milenku Zuzanu Šulajovou a strávil s ní i Silvestra, ale moderátorka zatím žádný protitah neplánuje. „Nebudu to řešit,“ řekla klamaná žena Blesku.

Daniela nechává věci na řešení svého muže. Ona přece není ta, co zradila. Jan by se měl rozhodnout, co bude dál. Blesk se chtěl herce zeptat, jak si představuje svou budoucnost, ale Révai telefon nezvedá a na SMS neodpovídá.

Lidé z Divadla Radka Brzobohatého jsou sdílnější. „Honza se Zuzanou už své city nijak neskrývají. Pořád se objímají a je vidět, že je to k sobě táhne,“ prozradili kolegové. Na celé smutné události vidí jediný klad, a to, že Révaiovi nestihli ještě žádné miminko a že tedy nevěrou netrpí děti.

Daniela s Janem se brali před rokem a půl a hráli jim k tomu hit Summer Night (Letní noc). Teď má Daniela noci spíše studené. „Nebudu manželovo chování komentovat,“ rozhodla se moderátorka s tím, že se soustředí víc na práci.

Pendluje mezi Prahou, kde dělá reportérku pro Slovenskou televizi, Brnem, kam ji přitáhlo Dobré ráno, a severní Moravou, kde žije její početná rodina.