Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Topolánek: Po pádu v péči blondýnek

Mirek Topolánek má opět co vysvětlovat. Na mejdanu líbal svou bývalou poradkyni Adélu Kadlecovou
Mirek Topolánek  (Autor: Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský, Ladislav Křivan)
Autor: map, jos - 
29. března 2010
05:00

Na muži je prý nejvíc sexy jeho moc. A co když o ni přijde? To může teď vyzkoušet Mirek Topolánek (53). Z blondýnek, které se kolem něj rojily kvůli vlivu, se teď staly utěšitelky.

A své poslání chápou tak svědomitě, že by to jeho partnerku Lucii Talmanovou (42) nemělo nechat v klidu. Vášnivý polibek exšéfky jeho poradců Adély Kadlecové je výmluvný. A Lucie sama dobře ví, jak mistrně dokáže Topolánek své nové vztahy s mladšími blondýnkami zatloukat.

Kadlecová je Topolánkovi už dlouho tak blízká, že se v ODS špitá o jiskření mezi nimi. A nejen v ODS, jak dokázala včerejší reakce kandidátky na místopředsedkyni ČSSD Aleny Borůvkové, která působí na ministerstvu zahraničí. „Ha, já to tušila,“ napsala Borůvková na Facebooku a připojila titulní stránku Nedělního Blesku, který odhalil identitu ženy, s níž se Topolánek líbá.

„Jo, Adéla... známá odbornice na zahraniční politiku,“ neodpustila si rýpnutí. A přestože s Lucií Talmanovou už svedla několik slovních přestřelek, bere ji v ochranu: „Ta Adéla je pěkná provokatérka… pěkně sprostě se LT pomstila… musela vědět, že ho v ten večer budou novináři sledovat.“ Vsadila by se prý proto, že »u Topolů bude dost velké dusno«, a dost by se i divila, »kdyby ho nyní LT neposlala k vodě«. Borůvková soudí, že je to pro Talmanovou »děsná potupa«.

Jisté ale je, že Adéla Kadlecová není zdaleka jediná blondýnka, která teď Topolánka chodí do restaurací utěšovat. A tak by Lucie měla být ve střehu a snad se i poučit od Topolánkovy exmanželky Pavly: „Jsem typ, který nepátrá, neprohlíží kapsy, nečte zprávy v mobilu, asi kvůli tomu jsem se nic nedozvěděla. Kromě toho jsem mu věřila,“ zhodnotila hořce to, jak snadno ji Topolánek podváděl právě s Talmanovou. Kdyby prý byla podezřívavější, možná by dokázala včas jeho záletům »zatnout tipec«.

Topolánek ani v neděli neodpověděl Blesku na to, jaký má s Kadlecovou vztah. Ona naopak reagovala ujištěním, že nepřekročil pracovní rámec.

Co mají společného:

*jsou blonďaté

*zaryté odeesačky, které by pro stranu udělaly leccos

*nejsou to zrovna ošklivky

*jsou připravené něžně utěšit šéfa ODS

*Topolánek se o ně »postaral« dobrým místem

*jsou mladší než Lucie

Adéla Kadlecová

Mirek Topolánek má opět co vysvětlovat. Na mejdanu líbal svou bývalou poradkyni Adélu Kadlecovou Mirek Topolánek má opět co vysvětlovat. Na mejdanu líbal svou bývalou poradkyni Adélu Kadlecovou | Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský, Ladislav Křivan

Topolánkovi za jeho premiérování dělala šéfku poradců, vedla zahraniční sekci ODS a poté i Úřadu vlády. Od loňska je v Bruselu jako zástupkyně generálního sekretáře frakce ECR, v níž je i ODS.

Gabriela Kloudová

Mirek Topolánek Mirek Topolánek | ČTK

Byla tajemnicí Topolánka jako premiéra a současně místostarostkou na Praze 13, kde šéfuje 1. místopředseda ODS Davida Vodrážka. Ten šéfa ODS opustil, krásná Gabriela ne. Provází ho i po nocích.

Jana Bartošová

Mirek Topolánek Mirek Topolánek | ČTK

Bývalá mluvčí Topolánkovy vlády šéfa ODS neopustila, ani když o post přišel. Provází ho jak na televizní debaty a důležitá jednání, tak i při zcela soukromých akcích, jako jsou oslavy či zapíjení žalu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kladenacek ( 29. března 2010 23:24 )

Poradkyně Kadlecová si už poradí kam Mirdu zatáhnout... ta je na papaláše expert...třeba jí to jednou vyjde a aspoň nějakýho se jí podaří klofnout...Talmanka taky ležela pod půlkou Prahy - než se jí ten mateřský majstrštyk povedl....

arcaben ( 29. března 2010 21:24 )

co jsi čekala??Sama jsi mu odloudila zákonnou manželku,tak teď jsi holt na řadě Ty!!To je zákon padajícího lejna!!

arcaben ( 29. března 2010 21:22 )

já jo,jsem na chlapy z gulama

arcaben ( 29. března 2010 21:21 )

Vítej mezi lůzou!

jity ( 29. března 2010 19:10 )

amaeo kam se řadíš ty, když sem lezeš, také mezi lůzu. Docela to odpovídá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa