Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Kdo psal Topolánkovu omluvu pro Fischera?

Mirek Topolánek by měl lépe vážit svá slova...
Mirek Topolánek by měl lépe vážit svá slova...  (Autor: Foto pro Blesk.cz - LUI MAGAZINE)
Autor: jos - 
21. března 2010
17:29

VIDEO: Panoptikální chování Mirka Topolánka nabývá vrcholu. Při rozhovoru s redakcí gay magazínu LUI nejprve urazil církev (prý výmývá mozky), pak napadl víru premiéra Fischera, pak se mu omluvil a nyní se zjistilo, že jeho omluvu psal Fischerův člověk! Co vzkazuje Topolánek obyčejným Čechům? Prý je třeba je nakopat do prd*le!

Na textu otevřeného dopisu (NAJDETE ZDE), v němž se šéf ODS Mirek Topolánek zkoušel omluvit za svůj víkendový výrok, kterým se mimo jiné nemístně opřel do premiéra Jana Fischera, se podílel podle zjištění Lidových novin i zaměstnanec Úřadu vlády. Tedy Fischerův podřízený, který by měl zájmy premiéra hájit!

Tím zaměstnancem je Martin Schmarz, který dříve pracoval jako Topolánkův mluvčí a po pádu Topolánklovy vlády na Úřadu vlády zůstal.

ODS na tom nevidí nic divného

Schmarzovo angažmá při tvorbě omluvného dopisu dokazují podle Lidových novin skryté vlastnosti počítačového dokumentu, na kterém byla omluva sepsána. Sama ODS jeho spoluautorství omluvy nepopírá. Vedení ODS v tom přesto žádný střet zájmů nevidí. "Nedělal to v pracovní době, nevidím v tom žádný problém. Martin Schmarz přece není nijak zaangažovaný v této kauze," vysvětlil Lidovkám mluvčí občanských demokratů Martin Kupka. "Omluva vznikala z popudu Mirka Topolánka, pan Schmarz a já jsem pouze konzultovali závěrečné vyznění," dodal Kupka.

TOPOLÁNEK URAZIL, KOHO MOHL, OBYČEJNÉ ČECHY JE PRÝ TŘEBA NAKOPAT DO PRD*LE A ZAVŘÍT! PODÍVEJTE SE NA DALŠÍ SKANDÁLNÍ VIDEO:

Video  Čechy je třeba nakopat, tvrdí Topolánek na dalším videu!  - Video pro Blesk.cz - LUI magazine
Video se připravuje ...

Přepis slov Mirka Topolánka z videa: "Co to je obyčejný Čech, pro kterého dělá Paroubek politiku? No to je přeci vepřo - knedlo - zelo a v podstatě je třeba všechny zavřít a nakopat do prdele."

Video se připravuje ...
Další videa