Inkriminovanou fotografii, která vznikla před měsícem v Hrubé Skále, jsme v úterý odpoledne poslali Taťáně k okomentování. Kuchařová byla fotografií evidentně zaskočena. Trapas okamžitě hodila na fotografa, který fotky z křestu CD Kamily Nývltové pořídil.

516828:gallery:true:true Františka: Co se to děje s krásnou Kuchařovou?

„Brzy budou k vidění jiné fotky od profesionálů z prestižních akcí, na kterých se objevím. Na amatéra, který fotil zmiňovanou momentku v průběhu mého hovoru s přáteli, se nezlobím, ne vše se vždy povede,“ napsala Blesk.cz Kuchařová.

Už teď je jisté, že snímky, které Kuchařová slibuje z budoucích akcí, budou zcela bez pochyb vypadat jinak a perfektně, když projdou pracným procesem retušování ve Photoshopu. Kuchařové pravá tvář, která bleskurychle obletěla internet, na nich bude vypadat opět jako tvářička panenky z porcelánu.

Jsem zdravá jako řípa!

Všem ale stále vrtá hlavou podivná změna ve tváři Kuchařové. Jindy výrazné lícní kosti, které dominovaly Tánině obličeji, nyní zakrývá nezvyklá odulost. Ale podle Kuchařové se za tím žádná alergie nebo snad nemoc neskrývá.

„Na své zdraví velmi dbám, jinak bych nezvládala takové pracovní tempo. Jsem zdravá jako řípa,“ odpověděla Blesk.cz Kuchařová na dotaz ohledně svého zdraví.

Prášky a hubnutí?

Jedním z možných vysvětlení oteklosti Tánina obličeje by mohla být hubnoucí procedúra. "Pokud Táňa použila nějaké chemické prostředky, léky, mohla si rozhodit funkčně ledviny a pak došlo k zalití, zavodnění tváře," upozornil na to v diskuze jeden ze čtenářů Blesk.cz.

Kuchařová v poslední době sbírala jednu osobní porážku za druhou - ztráta licence na Miss World, nebo rozchod s náměstkem primátora Milanem Richterem. "Možná za to skutečně mohou nějaké léky a třeba další i v kombinaci s hubnutím," uzavřel svou úvahu čtenář s přezdívkou makmark.

Fotogalerie
4 fotografie