Ve středu večer se Lucie svým bříškem pochlubila na večírku k otevření nové kavárny Caffe in Palais Kolowrat, kde mixovala muziku. Společně se svým přítelem Michalem se chystají přestěhovat do domečku za Prahu. Zatím rok a půl žijí v Dvořákově podkrovním bytě na Vinohradech.

Koupíme si rodinný dům za Prahou

"Hledáme nějaký dům kousek za Prahou, třeba ve Vršovicích nebo Podolí, ale určitě nechceme někam na samotu," prozradil své plány Blesk.cz Dvořák.

„Po dítěti jsem nikdy netoužil, ale teď se vyloženě těším. Myslím, že se otcem stávám v pravou chvíli,“ svěřil nám Michal, který má za sebou už tři manželství, poslední s PR manažerkou Evou Jasanovskou krachlo před dvěma lety.

Chystá se Dvořák počtvrté oženit?

"Tak tyhle touhy mě přešly, Lucka tohle nijak neřeší, takže jí manželství zatím nepřijde důležité, ale na druhou stranu, nikdy neříkej nikdy," řekl se smíchem Dvořák.

Bude to kluk, ale Antonín se jmenovat nebude

Nastávající rodiče už ví, že čekají kluka. Původně mu chtěli dát jméno Antonín, aby se jmenoval podle slavného skladatele Antonína Dvořáka, to si však záhy rozmysleli. "Ne, to mu nemůžeme udělat, to byl takový žert, Lucce se to jméno nelíbí, takže vybíráme jiné, ale ještě nevíme jaké," řekl nám Dvořák.

Fotogalerie
8 fotografií