Ian Ziering, věčný nemotora a zmatkař Steve, se chce znovu ženit. Se svou vyvolenou, zdravotní sestrou Erin Kristine Ludwig, je přitom teprve od loňského září! V únoru se s tím svěřil časopisu People. „Jmenuje se Erin Kristine Ludwig. Je zdravotní sestrou a plánujeme společně svatbu letos na jaře, jsme spolu od loňského září,“ prohlásil Ian.

Nešlápne znovu vedle?

Neřítí se seriálový Steve do dalšího maléru, nepozná nakonec, že svatbou s Erin opět šlápl vedle? Jedno manželství už má totiž Ziering za sebou. S modelkou a playmate Nikki Schieler, kterou si vzal v roce 1997, se rozešel po 5 letech. O rozvod požádal Ian, údajně pro “neslučitelné rozdíly".

Fotogalerie
3 fotografie

Rozmazlený jedináček i ve skutečnosti

Bohatý a rozmazlený jedináček obchodníka Rushe Sanderse a herečky Samanthy Sanders byl na svoji matku velmi fixován. Chránil ji, když si z ní jiní dělali legraci, a také prohlašoval, že ona jediná ho má ráda. Stevovy vztahy s otcem Rushem byly naopak velmi napjaté. Samantha mu nakonec prozradila, že ho s manželem adoptovala a pomohla mu vypátrat jeho biologickou matku.

Ian byl rodinným mazánkem i ve skutečnosti. Má totiž dva o více než deset let starší bratry a jeho rodiče ho proto stejně jako ti seriáloví málem považovali za jedináčka a leckdy mu věnovali až přehnanou péči. Kamarádi z dětství zase Ianovi dlouho říkali George Washington, kvůli vyraženému přednímu zubu.

Spolu s Kelly Taylor, Davidem Silverem a Donnou Martin je Steve Sanders postavou, která se v populárním seriálu objevovala nejčastěji. V Beverly Hills 90210 nevynechal ani jednu sérii, účinkovat v něm začal v 25 letech.

Velký seriál o osudech hrdinů Beverly Hills 90210

Blesk.cz vám přináší seriál o hrdinech původní série populárního seriálu Beverly Hills 90210, který v 90. letech ovládl celý svět. Co dnes dělá seriálová Brenda (Shannen Doherty), Brandon (Jason Priestley), Dona (Tori Spelling), Dylan (Luke Perry), Kelly (Jennie Garth), Steve (Ian Ziering) nebo David (Brian Austin Green)? Dozvíte se už brzy!