Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman jako Zorro mstitel: Žiju dvojí život!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová - 
14. února 2010
05:06

Písmenko Z na plakátech navrátilce z Vysočiny Miloše Zemana (65) hned vzbudilo dohady. Připomíná znak, jímž se podepisoval Zorro mstitel. Oba spolu mají dost společného.

Také Zeman by měl důvod se mstít, také on žije dvojí život, jak přiznal pro Nedělní Blesk. A jak vzali jeho touhu vyčistit Augiášův chlév politiky jeho
Zeman by měl důvod pomstít se.

Třeba za zradu ČSSD při volbě prezidenta nebo za všechno zlé, co o něm řekl Jiří Paroubek. Snad proto prý ho v návratu podporovala i žena Ivana (45) stejně jako dcera Kateřina (16). „Dcera dokonce projevila zájem, aby se se mnou mohla účastnit vystoupení na některých mítincích. Slíbil jsem jí, když bude příležitost, že jí vyhovím,“ pochlubil se Zeman.

Kvůli politice teď pobývá víc v Praze, ale řeči o tom, že by se k manželce nastěhoval zpátky, ho rozčilují. „Já jsem byl vždycky nastěhován zpátky k manželce!“ tvrdí.

A nechápe prý, proč byli novináři překvapeni, že se večer po přijetí na Hradě vrátil k manželce. „Odpovídám, že celých sedm let předtím jsem u ní bydlel,“ říká Zeman. I když sedm let pobýval na Vysočině. „Má žena je o 21 let mladší než já, z čehož logicky vyplývá, že ještě nemá důchodový věk a je v pracovním poměru v Praze,“ ohradil se Zeman.

Sám ale ještě není tak úplně smířen s tím, že opustí klid Vysočiny. „Každý člověk je trochu schizofrenik, každý má dva nebo více osudů. Jedno moje já si přeje klidný život na Vysočině, druhé já si přeje, aby moje strana uspěla a pronikla do parlamentu,“ vysvětlil.

Nechce ale zklamat své přátele. „Tak dělám všechno pro to, aby se splnil sen onoho druhého já. A zapomínám na sen onoho prvního já,“ přiznává Zeman.

Co si Zeman myslí o Jiřím Paroubkovi? Čtěte v pondělním Blesku

gogo ( 15. února 2010 07:13 )

P O D V O D !! !

gogo ( 14. února 2010 20:29 )

hodná žirafička, hodná ....

gogo ( 14. února 2010 20:27 )

I já jsem důchodce. Asi podstatně starší než Vy. Nedovolím si ale (na rozdíl od Vás) sebe hodnotit jaký jsem. To člověk těžko dokáže. Ale myslím si, že by se každý člověk měl zajímat o dění kolem sebe a s čím nesouhlasí a co se mu nelíbí (či líbí) by měl dokázat říci nahlas. A protože každý nemá možnost být poslancem a mluvit ve sněmovně, tak bere zavděk (zvláště ve vyšším věku) třeba i diskuzí v Blesku… Já vím, je to bulvár a úroveň některých diskutujících je sporná… Ale na druhou stranu ho čte hodně lidí. I normálních a slušných. Jistě jste si všiml, že lidé tady s něčím a s někým souhlasí a nebo nesouhlasí. Mluvím o těch slušných. Protože jsou lidé různí a mají různé životní zkušenosti mají také různé názory. Takový je život. A já mám názory takové jaké mám, protože to jsou moje zkušenosti, moje životní poznání. Nemám žádný patent na rozum, mohu se často i mýlit, ale jedno vím jistě : mám rád poctivé, pracovité lidi a pravdu. A co nemám rád jsou lidé ješitní, samolibí, egoisté. I tací kolem nás žijí. O virtuální realitu se nezajímám. Mě zajímá jen realita. A ta není růžová. Jak ji vidím já. A nejsem sám. Pokud bych byl mladý podnikatel či starý restituent, možná že bych ji viděl jinak. A jak poběží život ? To záleží jen na nás. Zda budeme více myslet na sebe či na ty okolo nás....

vrba ( 14. února 2010 19:40 )

Doufám, že si to přečtete tady. Já jsem skutečně důchodce, stále sportujcí (nadšený lyžař, cyklista apod.) a s pozitivním myšlením. Má rád legraci a tak jsem na vás reagoval, protože jste vždycky vyskočil jak čertík z krabičky a psal ještě větší hlouposti než normálně. Poslal byste na mě nezaměstané, aby mě lynčovali, chcete omluvu za nějakou hloupost. Víte napsal jste toho o sobě, že to je fakt k smíchu. Namátkou: Pamatujete politiky z první republiky, měl jste souseda nad sebou, který vám prochcával strop, vašeho nezletilého syna chtěla zmlátit jakási banda, vy, jak píšete stařec, jste zadržel dva pachtele a měl z toho nepříjemnosti atd. No to je jedno, já vás už zlobit nebudu, z těchto diskuzí odcházím. Přestalo mě to bavit. Vy žijete v domnění, že nadáváním na politiky, zbohatlíky, na volby apod. pomáháte nějak situaci zlepšovat. Já jsem normální člověk, realista a nikdy jsem se nenechal do této virtuální reality zatáhnout. Život poběží podle svého bez ohledu na to, jestli se na diskuzích psát cokoli. Svět žije tady - v realitě, v rodině, s vnoučaty, ale ne na monitoru v záštilných výlevech. Takže já se vám omlouvám za všechny moje výpady a končím. Howgh.

zirafa ( 14. února 2010 16:48 )

neboj, já volit půjdu určitě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa