Exmilence Agátě Hanychové (24) a Andree Divišové (26) se Sámerova tvrzení ale ani za mák nelíbí. A zpěvákovi přes Blesk vzkazují: „Proč si vymýšlíš, Sámere? Přestaň s tím!“

O modelce Andree Divišové se zpěvák rozpovídal v médiích nedávno. „Provdala se za Američana. Nevyšlo jim to a ona se teď rozvádí. Vrátila se do Prahy, a chtěla by to zkusit znovu. Dokonce se mnou chce mít dítě,“ vyprávěl Blesku Issa.

492994:gallery:true:true

Divišová ale jen nechápavě kroutí hlavou. „Vůbec nerozumím tomu, proč říká takové nesmysly. Už mám syna a další dítě teď rozhodně neplánuji,“ svěřila se modelka. Sámerovo tvrzení podle modelky navíc ohrozilo její nový vztah.

„Všechno je to v začátcích a velmi křehké. Nechci ale, aby si o mně můj přítel myslel, že chci dítě se Sámerem! I moje rodina byla zděšená, když to četla v novinách,“ vysvětlila modelka.

Zpěvák si je své chyby zřejmě dobře vědom. O víkendu se totiž modelce po telefonu omluvil.

Na ostří nože je ale stále ještě s bývalou přítelkyní Agátou Hanychovou. O ní před pár měsíci rozhlašoval, že se spolu opět vyspali. To Agátu, která v té době už chodila se svým současným přítelem Honzou Brabcem, pořádně rozzuřilo. „Je to ubožák, už se o něm dlouho nepsalo, tak přišel s tímhle,“ řekla vytočená Hanychová.

492993:gallery:true:true