Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Emma Watson: Nejlépe placená herečka Hollywoodu

Emma Watson
Emma Watson  (Autor: YouTube)
Autor: INT, gam - 
5. února 2010
17:30

Herečka Emma Watson (19), která se proslavila filmem Harry Potter, se stala za minulý rok nejlépe placenou herečkou v Hollywoodu. Předběhla tak i takové hvězdy jako je Angelina Jolie (35) nebo Cameron Diaz (37).

Loňský rok byl pro britskou herečku Emmu Watson velmi úspěšný. Její příjmy byly v žebříčku, který sestavil časopis Vanity Fair, odhadovány na 20 milionů liber a předčila tak i své mnohem starší a známější herecké kolegyně.

Jejímu hereckému kolegovi z filmu Harry Potter Danielu Radcliffovi (20) se dařilo ještě lépe. Mezi nejlépe placenými herci skončil na šestém místě s příjmem 25millionů liber.

Foto:  SITA

Hvězdy filmu Twilight herec Robert Pattinson (23) vydělal za minulý rok 11milionů liber a jeho herecká kolegyně Kristen Stewart (20) 9 milionů liber. Podle lidí z branže jsou ale jejich platy zasloužené. Producenti filmů zaměřené přímo na mladou generaci vědí, že mladí a krásní herci filmu udělají dobrou reklamu, proto neváhají vyplácet horentní sumy za jejich honoráře.

344808:gallery:true:true

V České republice bychom se takových hvězdných příjmů u hereckých teenagerů nedočkali. Nejobsazovanějšími mladými herci u nás je Tereza Voříšková (20) a Jiří Mádl (23). Ale o takových příjmech jako mají jejich herečtí kolegové z Hollywoodu si mohou nechat jenom zdát. Jejich honoráře se většinou pohybují v desítkách tisíc.

Tereza Voříšková a Jiří Mádl vo filme Peklo s princeznou. Tereza Voříšková a Jiří Mádl vo filme Peklo s princeznou. | www.terezavoriskova.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa