Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drama v nemocnici: Žena zavraždila pacienta (†55)!

Autor: hto, SAN - 
4. února 2010
21:00

AKTUALIZACE: Ve čtvrtek kolem 17. hodiny v pražské Nemocnici na Žižkově neznámá žena zavraždila muže (†55) tím, že mu vytrhla z ruky kanylu a z místa činu utekla.

Podle dostupných informací ležel muž v nemocnici dlouhodobě a podezřelá je jeho přítelkyně, zřejmě bezdomovkyně, která ho chodila navštěvovat. I přes snahu lékařů muž během pár minut zemřel.

Nemocnice se k případu zatím nechce vyjadřovat. „Nesmíme k tomu nic říkat, je to lékařské tajemství,“ vysvětlila Blesku zdravotní sestra na dotaz, proč byl muž hospitalizován.

„Pořád doufala, že se z toho dostane, byla ale trochu praštěná, asi bezdomovkyně. A teď mu prostě vytáhla kanylu,“ ale Blesku se podařilo zjistit od jedné pracovnice z žižkovské nemocnice.

Policie po ženě intenzivně pátrá. Podle policejního mluvčího Tomáše Hulana momentálně policisté analyzují záznamy bezpečnostních kamer.

redsonja ( 5. února 2010 21:12 )

majitelé nemocnice jezdí ve ferrari a o bezpečí pacientů se nestarají, asi na to nejsou peníze. Přečtěte si článek z AHA ze 3.8.2009. Tam to je všechno. nemocnice na žižkové chátrá se ten článek jmenuje a jsou tam detailně popsány příčiny i důvody tohoto jevu.Tak se nedivme, že tam pak takhle umírají lidi.

matyldamatylda ( 5. února 2010 10:31 )

jsem byla asi týden hospitalizována na neurologii v jedné okresní nemocnici. Návštěvy tam snad byly bez omezení,byl to průchodní dům.Jediný zákaz se týkal malých dětí,což se nerespektovalo.Jednou dokonce za spoluležící přišlo asi 20 hostů věkově od několika měsíců do asi 80 let,blahopřát k narozeninám. Vzpomínám na to s hrůzou Oč příjemnější byla hospitalizace na infekčním,kde byly návštěvy zakázané.

anelam ( 5. února 2010 09:43 )

I VELKÁ OTRAVA PRO VŠECHNY PACIENTY.LEŽELA JSEM 10 DNÍ NA NEUROLOG.DOPLEDNE SAMÁ VYŠETŘENÍ ,BUDÍ VÁS O 5.H A PO OBĚDĚ SE ZAČNOU TROUSIT NÁVŠTĚVY.JÁ SI NÁVŠTĚVY ZAKÁZALA ,PŘECE JEŠTĚ NEUMÍRÁM TO BY BYLA TŘEBA JINÁ SITUACE.BEZTAK TY NÁVŠTĚVY BYLY OTRAVNÉ PRO VŠECHNY,A PACIENTI BYLY RÁDI ŽE ZKONČILY.DONEŠ.JÍDLO SE ROZDĚLILO,KDO CO RÁD,A NEMOCNIČNÍ SE PAK NEJEDLO.PŘITOM BYLO DOBRÉ!!!VŠICHNI NA POKOJI JSME SE SHODLI,ŽE BY SE TO MĚLO OPĚT ZAKÁZAT!!!!!STAČILI STŘEDY A NEDĚLE.

redsonja ( 5. února 2010 08:19 )

Omlouvám se všem, článek byl loni v létě uveřejněn v AHA. Zajímavé počtení.

redsonja ( 5. února 2010 07:50 )

primář v téhle nemocnici má Ferrari a jeho společník luxusní BMW, kdoví jak to tam vlastně chodí, Psali o tom loni v Blesku v srpnu, Krásný článek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání