Ty tam jsou doby, kdy Zlata Adamovská a Radek John byli téměř bezchybnou ukázkou fungujícího manželství. V posledních letech se stále častěji objevovaly zvěsti, že jejich vztah už nefunguje. Důvodem měly být především časté Johnovy nevěry.

Fotogalerie
1 fotografie

"Naše manželství stojí na něčem jiném, než je věrnost,“ smutně krčila rameny Adamovská. Že v případě nevěr slavného novináře a spisovatele rozhodně nejde jen o nepodložené drby, vyšlo najevo ve čtvrtek.

To deník Aha! představil Česku Johnovu sedmiletou nemanželskou dceru - ČTĚTE ZDE! Zatímco pro národ takové odhalení představovalo pořádný šok, pro samotnou Adamovskou znamená zřejmě největší ponížení jejího života.

Celé roky nevěry svého manžela kryla a velkoryse tolerovala. Místo toho, aby se ale John polepšil a vrátil se ke své chápavé ženě, odměnil se jí tím, že všem ukáže sedmiletý plod svých avantýr.

Pro Adamovskou je to obrovská rána a veřejné zostuzení. O tom svědčí i její reakce. „K ničemu se nebudu vyjadřovat,“ prohlásila herečka zlomeným hlasem a položila telefon. Takové ponížení si za všechny ty roky po boku Johna určitě nezasloužila.