Radek John přiznal manželce Zlatě Adamovské, že má sedmiletou dceru teprve ve chvíli, kdy bylo jasné, že ji objeví i médila. A jak to bylo u dalších známých taťků?

Objevili se už s občankou

To, že při kratičkém románku s fanynkou počal syna, bylo překvapením pro zpěváka Michala Davida (49). Tehdy nebyl nadšený, ale před rodinou ho netajil. S nyní osmadvacetiletým Petrem se pravidelně stýká. Veřejnost se o jeho existenci dozvěděla, když vystupoval na synově maturitním plese.

Svoje soukromí si dlouho střežil i Karel Gott (70). Národ řadu let netušil, že má dvě nemanželské dcery, Lucii a Dominiku. Ani Waldemar Matuška (†76) nevyprávěl o svém synu Miroslavovi, jemuž je nyní šestapadesát. Ten při zpěvákově pohřbu prohlásil, že se s otcem neviděl 26 let.

Fotogalerie
1 fotografie

Bizarní je příběh moderátora Jana Krause (56). O tom, že má nemanželského syna Marka, se dozvěděl před dvěma lety. Přitom jeho potomek přišel na svět již v roce 1976. V té tobě se Jan Kraus znal se svou budoucí manželkou Janou Krausovou. Svého otce kontaktoval Marek Blažek emailem a poslal svou fotku. Testy DNA dokázaly, že je skutečně jeho. S přijetím Marka do rodiny prý nebyly problémy.

Miminka odvedle

Herec Roman Štolpa (45) se při natáčení seriálu Velmi křehké vztahy sblížil s herečkou Markétou Plánkovou. Byl ženatý a ona s ním otěhotněla a porodila dceru Agátu. Poté ji však opustil a vrátil se ke své první rodině. Během manželství s Barbarou Nesvadbovou si pořídil nemanželskou dceru Karolínu se svojí asistentkou Markétou Jedličkovou i bývalý ministr Karel Březina (35).