Julie Dvorská opustila 4. listopadu svou rodinu a zamířila do České republiky, kde se dokonce stihla potkat se svou babičkou Milenou Dvorskou (+71).

Z ciziny pak po skypu udělala rozhovor se serverem iDNES.cz, ve kterém popisuje svou rodinu a pravidla, která zde platí - ČTĚTE ZDE!

Blesk.cz získal také vyjádření Parsifala Imanuela, který celou situaci vidí zcela jinak a bagatelizuje ji!

"Julie utekla za svou láskou - a nám to vůbec nevadí. Celý ten útěk vznikl z momentálního nedorozumění. Nic není tak dramatické, jak to vypadá. Julie má ráda romantiku, v tom je hodně po mně," snaží se celou situaci brát s humorem její otec.

Fotogalerie
3 fotografie

"Vůbec se na ni nezlobíme, ani ona na nás. Jsme rádi, že má svůj život. V  Česku se setkala nejen s Milenou, ale i s dalšími příbuznými. Nebylo to rozhodně tak dramatické, jak to podává tisk," tvrdí Parsifal Imanuel a dodává: "Se zadlužením to bylo přesně obráceně - my nechtěli, aby si brala nějakou půjčku, ale nehodláme to přes média rozebírat. Pravda stejně nikoho nezajímá. V Čechách mě a moji ženu každý tak nenávidí, že všichni se radují z jakéhokoli náznaku neúspěchu. Já už jsem ohledně vysvětlování čehokoli přes média zcela skeptický," uzavřel otec Julie, který se domnívá, že jeho dcera je nyní v USA. V Illinois se podle informací rodiny dostala na střední školu.