Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šéf centra pro narkomany se předávkoval kokainem!

Tomuto protidrogovému centru šéfoval narkoman a překupník
Ilustrační foto  (Autor: Monar.cz)
Autor: rys, pet - 
11. prosince 2009
18:27

Měl léčit narkomany z jejich závisloti. Místo toho kšeftoval s drogami a sám je bral. Nakonec na to doplatil. Šéf centra pro odvykání návykových látek v Bohumíně zemřel na následky předávkování heroinem a kokainem.

 

Muži zákona odhalili nekalé obchody šéfa střediska pro drogově závislé na počátku léta. Krátce po zadržení a sdělení obvinění z nedovoleného držení nedovolených látek muž opět sáhl po drogách. „Předávkován drogami skončil na ARO šumperské nemocnice, kde po deseti dnech zemřel,“ řekl Blesku šumperský policejní mluvčí Miloslav Svatoň a dodal: „Případ byl proto nyní uzavřen a odložen.“ Policisté přitom na základě experti předpokládají, že muž užíval nejen kokain, ale i heroin.

"Měl osobní problémy, o kterých bych nerad mluvil," řekl Blesk.cz současný ředitel protidrogového centra Viliam Zitko. Podle něj skandál s bývalým šéfem nepoškodí pověst léčebny. "Negativní reklama, je také reklama," dodal.

Monar je občanské sdružení, kde se za nemalou úplatu zbavují své závislosti na drogách především mladí uživatelé drog ze zahraničí, zvláště z východní Evropy. Průměrně se v něm léčí 20 až 30 narkomanů.

Policisté také zjistili, že šéf protidrogového centra a narkoman v jedné osobě kokain předal nejméně dalším dvěma lidem, údajně ale nešlo o klienty Monaru. Odkud ale muž drogu získával, se vystopovat nepodařilo.

guppy ( 11. prosince 2009 22:52 )

Jinak by si nemohli splést místo děje

zirafa ( 11. prosince 2009 21:01 )

KOZEL ZAHRADNÍKEM!

krepovafrantiska ( 11. prosince 2009 19:51 )

v BohuTíně vy idioti, ne v Bohumíně. Ten chlapec musel dělat extérně i personalistu Ringieru, jinak to není možné, co tam pracuje za lolky.

odpichnutyridberger ( 11. prosince 2009 18:46 )

Měl si šlehnout pořádně a nemusel zabírat 10 dní místo na ARO někomu, kdo to potřebuje. Kolik ta péče asi stála...

smrk ( 11. prosince 2009 18:07 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání