Jiří Pomeje promluvil poté, co na Ivetu marně čekal před Městským soudem v Praze, kde v úterý dopoledne probíhalo odvolací řízení ve věci dohledu sociálky nad výchovou Ivetina syna Artura Štaidla. VÍCE ZDE>>>

Když Pomeje pochopil, že se s Ivetou ani tentokrát neuvidí, vydal se sám bloumat po nábřeží u pražského Mánesa. S hlavou v dlaních a cigaretou vypadal poněkud nepřítomně a rezignovaně. Žádný vztek, velká gesta, když s někým mluvil po mobilu. To, co nedokázal berňák a exekutoři, se zřejmě povedlo Ivetě Bartošové. Divokému kohoutovi spad hřebínek.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Bartošová nezvedá zatracenému choti ani telefony. „Píšu si jen s Arturem, ten kluk je z toho úplně hotovej. Já nezmůžu nic, můžu jen přihlížet,“ nechal se slyšet Pomeje.

Co přesně stálo za tím, že Iveta manžela vykopla tak znenadání, že si ani nestačil vzít pár nejnutnějších věcí, zůstává stále nejasné. „Nechci se o našem vztahu bavit, rozebírat, co jsem si v poslední době zažil. Bavte se se mnou o práci, ale o nás ne,“ prohlásil Pomeje, který Ivetě zároveň dělá manažera. „To, co jsem Ivetě slíbil, dodržím. Postarám se o její práci, dodržím nasmlouvané věci. Přesněji udělám vše proto, abychom závazky splnili," dodal.

Teď je to zatím nemožné. "Ivetu kvůli práci bombarduji telefony, esemeskami a žádná odezva. Pokládá mi telefony nebo je vůbec nezvedá. Odmítá komunikovat. Prý ji všichni mají dát pokoj. Jenže my máme zítra odjet na Slovensko. Máme tam nasmlouvanou práci, navíc exkluzivitu. Netuším, jak to všechno dopadne,“ zoufá si Pomeje.

Už teď je ale jasné, že trpělivost Jiřího Pomeje vůči Ivetě není bezedná. „Jestli si myslí, že na ni budu rok čekat, tak to teda ne! Na to se můžu vykašlat,“ tvrdí rezolutně Pomeje.

Fotogalerie
5 fotografií