Její kolega, favorizovaný Miroslav Šmajda (20), má jiný názor. „Mrzí mě, že se tak zachovala. Chtěl bych se Čechům omluvit,“ řekl slovenský sympaťák.

Chování Ištvancové asi nejvíc rozhodilo slovenské soutěžící. Ti se právem začali obávat toho, že postoj Ištvancové může ovlivnit jejich oblibu u českého publika. Iniciativu tak vzal do svých rukou právě Šmajda. „Mě se to dotklo, protože jsem po mámě poloviční Čech,“ prohlásil ve středu rozhořčeně. „Myslím, že je to nefér vůči nám ostatním, a mrzí mě, že se na nás Češi rozzlobili, a chtěl bych se jim omluvit, pokud se jich to dotklo,“ řekl Blesku Miroslav Šmajda.

Samotná Ištvancová se ale omlouvat nehodlá. „Já proti Čechům nic nemám. Vždyť i většina fanoušků, které mám, je z Čech,“ couvá přece jen Paulína. Ta si už příliš pozdě uvědomila, jakou vyvolala válku.

Všichni soutěžící teď jen doufají, že jejich fanoušci budou posílat hlasy na základě pěveckých kvalit, a ne podle státní příslušnosti. „Já se nebojím, že přijdu o přízeň fanoušků. Je mi jen líto, že nás kvůli Ištvancové začal někdo dělit na Čechy a Slováky,“ přiznal Miroslav Šmajda.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku