Členové ostravské skupiny Robson nejen na toto téma zabrousili v rozhovoru pro deník Právo. Martin Chodúr s nimi zpívá od patnácti. Co bude s rockovou kapelou dál?

Nápad přihlásit Martina do SuperStar vznikl při jedné zkoušce. Bubeník skupiny navrhl Martinovi, ať se tam přihlásí. „Martin je komplexní hudební osobnost - skládá, zpívá, aranžuje, ale také dovede skvěle interpretovat a skvěle zpívat cizí písničky po svém. My jsme ho proto přezdívali Jukebox. Když přišel na jakoukoliv akci, dokázal na přání zazpívat a zahrát na kytaru úplně cokoliv,“ prozradil na Martina Vladimír Skórka, kytarista kapely.

Skupina Robson proti účinkování v soutěži nic nenamítá. „Do té soutěže sice chodí lidi, kteří se profilují jako tzv. rychlokvašky, Martin je ale úplně jiný typ,“ tvrdí. To, že Martin žije hudbou, dokazuje i studium na konzervatoři. Skupina jeho výkony v SuperStar pečlivě sleduje a fandí mu.

Kapela Robson objevila talentovaného zpěváka úplně náhodou před pár lety na Boomcupu s jeho první kapelou. „Když jsme slyšeli tehdy patnáctiletého Martina zpívat, tak nám spadla čelist a řekli jsme si, že bychom s ním chtěli spolupracovat, a on na to kývnul,“ uvádějí členové Robsonu.

Za dobu, kdy Martin zpívá v SuperStar, se zvedla vlna zájmu o koncerty skupiny Robson. Ale taky vyplynuly obavy kvůli jeho odchodu z kapely a sólové kariéře.

„Samozřejmě jsme to už nakousli, pokud bude chtít z kapely odejít, nic s tím nenaděláme,“ smiřují se s případným odchodem ´robsoňáci´. Určitě ale kapela do budoucna s Martinem počítá a po skončení SuperStar spolu nějaké koncerty zahrajou. Bude jen na Martinovi, jak se rozhodne.

 

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz