Darino, jaké máš pocity z včerejšího vyřazování v SuperStar?
Všechny nás mrzelo, že vypadla Markéta Konvičková. Velké jeviště jí slušelo.

Ale tys ji označila jako další možnou adeptku na vyhazov...
To je pravda. Myslím, že pro diváky není nijak vyhraněná, patřičně výrazná. Ale alespoň dvě kola mohla vydržet. Měla na to. Nedosáhla limitu jako Ben Cristovao nebo Miro Šmajda, kteří ho naplnili už dvě kola nazpátek.

Paulína Ištvancová tě ve svém proslovu na rozloučenou víceméně označila za jednu z těch, kvůli kterým vypadla. A doufala, že už budeš po jejím vyhazovu budeš klidně spát...
Na tuto otázku odpovídám už od rána. Ano, bude se mi spát lépe a troufám si říct, že všem z poroty se bude líp spát. Nemá cenu věc rozvádět. Nevím, proč si Paulína zrovna mě vybrala jako terč. Já jsem jen natvrdo řekla to, co jsme si všichni jednoznačně mysleli. A jak vidno i diváci. Za svým názorem si stojím a znovu připomínám, že rozhoduje veřejnost.

A dál?
Já u Paulíny přinejmenším postrádala skromnost. Bublinu kontroverze u ní vnímali všichni. Ten, kdo se včera díval na vyřazování, viděl reakce ostatních soutěžících... Všechny nás, včetně štábu štvalo, že Paulína nepostupuje právem. Monitoring hlasování byl důkazem. O tom, co její otec vyprávěl v médiích, nemluvě. Slečna Ištvancová se bohužel stala obětí ambic a zbožňování svého táty. Byla černým flekem na bezúhonnosti SuperStar. Tolik k této kauze. Za další komentář mi nestojí.

Fotogalerie
1 fotografie

Jak dlouho se podle tebe udrží Ben Cristovao?
Myslím, že dlouho. I přes pěvecké limity, absolutní nedostatek rytmu. On na jeviště patří. Je typem playbackového zpěváka. S nadsázkou lze říci, že náleží do líhně hvězd typu Madonny, které v podstatě zpívat neumí, a přesto oslovují.

Martin Chodúr je tak jednoznačným finalistou, že jej moderátoři při vyřazování bez okolků rovnou posílají na pavlač vyvolených. Dokážeš si představit, že by skončil v čekárně?
Nedokážu. I když čekárna jistý prostor k napínavé licitaci moderátorům dává. Ale až takový ne. Nechci nic zakřiknout, ale Martin Chodúr to u kritiků i u publika jednoznačně vyhrává. On má prostě v dostihu SuperStar náskok. Každý z dalších soutěžících nějakou hvězdu připomíná. Chodúr nikoli.

Michal David se na adresu Chodúra vyjádřil, že retro neletí...
Nesouhlasím. Teď naopak letí osmdesátá léta a další, ještě víc do minulosti orientované éry. Navíc Chodúrův projev přesahuje hranice. A že není typický popový zpěvák, ale spíš džezmen? Tak hurá, všichni ostatní jsou pop.

Fotbal na Facebooku

Ukřivděná Ištvancová: Rozhovor plný zášti a nepřátelství
SuperStar Ištvancová: Urazila Čechy!
Pohřeb babičky Ištvancové: Paulinu podpíraly sestry!

 

A co korunní princezna SuperStar Monika Bagárová? Na velké scéně to zatím příliš nerozbalila a vy stále doufáte...
Doufáme, včetně štábu. Ona to rozbalí v zákulisí, ale na velkém pódiu ne. Možná zůstane komorní zpěvačkou, ale to jí na cti neubírá. Ona na průnik do showbyznysu má.

Jakou šanci dáváš Slovákům?
Troufám si říct, že nikdo z nás porotců národnost nerozlišuje a až poté v zákulisí nám občas dojde, že jsou ve hře Češi i Slováci. Pro nás je rozhodující talent, stejně jako pro diváky. Alespoň to ukazují výsledky hlasování. Jen žádný nacionalismus, proboha.

S Martou jste tuto neděli měly velmi podobné svršky – alespoň za stolem poroty to tak vypadalo. Na rukou stejné velké prsteny. Ještě chvíli a stanou se z vás dvojčata black & white…
Ano, my si hrajeme. Rozumíme si. A když už jsme se ocitly v posteli s jedním chlapem, tak proč bychom se nesblížily i v šatníku. Já jen čekám, kdy si Iveta vzpomene, že i Marta měla pletky se Štaidlem...

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz