Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Viceprezident Biden: Americký šampion v trapasech!

Joe Biden
Joe Biden  (Autor: ČTK)
Autor: rvs, INT - 
23. října 2009
13:32

Americký viceprezident Joe Biden, který nyní zavítal do Česka, není znám jen jako politik, ale především jako mistr ve společenských trapasech. Obamu třeba pochválil, že je první Afroameričan, který je čistý...

Legraci si ve Spojených státech už dělá z Bidena kde kdo a jeho 'hlášky' jsou oblíbeným terčem amerických komiků. Podívejte se, co všechno už svérázný politik řekl:

*Nejezděte v New Yorku metrem, není bezpečné, řádí v něm prasečí chřipka!

*"Barack Obama je první Afroameričan, který mluví srozumitelně, je pohotový, čistý a vypadá dobře."

*Těsně po nástupu do úřadu pobavil Biden veřejnost tím, že prozradil přísně tajný úkryt viceprezidenta. Americký komik Jimmy Falton se poté bavil na Bidenův účet: "Joe nešťastnou náhodou vyzradil viceprezidentský kryt. On si někdy jednoduše nemůže pomoci. Pak se omluvil a řekl: 'Omlouvám se za tu chybu. Vypouštěcí kód našich mezikontinentálních raket je 85334. Heslo mého Gmailu je robot23. Co jsem to řekl? A málem jsem zapomněl, klíč od Bílého domu je pod stromem u schodů ke hlavnímu vchodu.'"

*Na setkání v Missouri vyzval tamního zákonodárce, ať "vstane, aby si ho mohli všichni prohlédnout." Problém byl ale v tom, že dotyčný muž je trvale na invalidním vozíku. "Ježíš, co jsem to řekl," zhrozil se Biden vzápětí, když mu trapas došel.


Čtěte také: Biden slíbil Česku nový protiraketový systém>>


Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa