Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děti utekly z domova. Maminka prosí: Vraťte se!

Po těchto dětech pátrá policie
Po těchto dětech pátrá policie  (Autor: Policie ČR)
Autor: Vlaďka Hradská - 
11. října 2009
05:15

Policie pátrá po Martinovi (17) a Simoně (15) už deset dní. Maminka prosí: Vraťte se!

Už několik dní nemůže klidně spát Hana Pávková. Každým zazvoněním v ní svitne naděje, že se její ztracený syn Martin (17) vrací domů. Mladík zmizel bez rozloučení i se svojí kamarádkou Simonou (15). Mladému páru se totiž zdálo, že jim rodiny brání v jejich velké lásce. Neshody s rodiči proto vyřešili útěkem.

Dvojice zmizela 2. října a od té doby se po ní slehla zem. „Oba odešli ráno do svých škol a už se nevrátili. Mobily mají vypnuté. Dosud se nám nepodařilo získat žádnou stopu. Snad je někdo spatřil a pomůže při pátrání,“ řekla strakonická policejní mluvčí Jaromíra Nováková. Martin a Simona se začali scházet na jaře. Od té doby měli oči jen pro sebe a všechno ostatní je přestalo zajímat.

„Vybájili si svůj svět a nepřemýšleli o důsledcích. Martin se dokáže o sebe postarat, ale v něčem je stále ještě nedospělý,“ posteskla si Hana Pávková, která má o syna velký strach. Domnívá se, že se bojí vrátit domů.

„Martine, vraťte se. Nemusíte mít žádné obavy. Chceme tě mít doma, máme tě rádi a pomůžeme ti,“ vzkázala prostřednictvím Nedělního Blesku uprchlíkovi.

Podle popisu policie měří Martin, kterému bude v říjnu 18 let, 170 cm, má hnědé oči a krátké plavé vlasy. Odešel ve svetru khaki barvy s proužkem na hrudi. Na nohou měl bílé tenisky na suchý zip. Simona je přibližně stejně vysoká. Má modré oči a dlouhé blond obarvené vlasy. V době zmizení na sobě měla modré rifle, bundu do pasu s kapucí a kožíškem a bílé tenisky. Neviděli jste je?

stawa002 ( 14. října 2009 15:42 )

Ste trapnej..

betka123 ( 12. října 2009 20:32 )

hele hochu uklidni se jo ... je to ma spoluzacka, a tohle neni vubec vtipny.. byla bych rada kdyby se sem psaly veci ktery nam pomuzou ji najit.. to co sem pises si pis na chat nekam .. a ne sem.. diky

stawa002 ( 12. října 2009 19:41 )

Je to moje spoluzacka, mila a vphode holka,takže tyhle svý choutky si nechte..

Zobrazit celou diskusi