„Volá a píše SMS, kde jí vyhrožuje zabitím,“ řekla Blesk.cz kamarádka Dary Rolins. Případ začala vyšetřovat kriminální policie. „Kontrolují archiv vyřazených ze SuperStar, je totiž možné, že se Daře mstí někdo z nich,“ dodala kamarádka zpěvačky. „Ano, vše je to pravda,“ potvrdila Blesk.cz informaci Dara Rolins.

Víc o tom ale Dara hovořit nechce. „Kvůli vyšetřování kriminálky nemůžu,“ přiznala zpěvačka. A nelze se divit, že jí není příliš do řeči. „Když se Dara objeví při SuperStar v televizi, telefon zvoní téměř pravidelně. Ten člověk jí říká čubko a představuje se vždy jako někdo ze showbyznysu,“ rozpovídala se kamarádka Dary.

Policie v Kostelci nad Černými lesy, kde Rolins celý případ nahlásila, nechce nic komentovat. „Nesmíme o něčem takovém hovořit,“ řekli v pondělí stroze policisté. Jak se Blesku podařilo zjistit, česká policie kvůli výhrůžkám porotkyni komunikuje i se slovenskými tvůrci SuperStar z TV Markíza a požádala je, ať o celé záležitosti s médii nehovoří.

Kvůli aféře se dokonce vrátil dříve z dovolené i partner Dary Matěj Homola (36). „Ten magor volá a píše i jemu a taky manažerce Dariny,“ dodal člověk z jeho okolí. „Bohužel to tak opravdu je, ale víc to řešit nemůžu,“ potvrdila informace Blesku také manažerka Dary Eva Skallová. Rolins má s řešením případu dost starostí, telefonáty však nejsou jediná věc, která jí dělá těžkou hlavu. „Nevím, jestli to má něco společného s tím případem, ale nedávno mi někdo rozbil i okénko u auta,“ přiznala Dara.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz