Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Porubský pedofil zneužil dívku (7)!

Mamí, já se bojím!!!
Mamí, já se bojím!!!  (Autor: SHUTTERSTOCK.COM)
Autor: Pavel Čempěl - 
14. září 2009
16:57

 

Zvrhlé choutky dostaly za mříže devianta (23) z Ostravy. Minulý týden zneužil v Porubě teprve sedmileté děvčátko. To se z prožité hrůzy dlouho nemohlo vzpamatovat. Policie se obává, že zneužil více dětí.

 

Zvrhlík číhal na oběť u prodejny nedaleko porubského zámku. Se školačkou, kterou matka poslala pro nákup, nejprve navázal hovor a pak ji odvlekl na opuštěné místo. Když se dítě nevracelo, matka je šla hledat. Našla je nezraněné, ale zjevně traumatizované.

„Holčička zarytě mlčela. Styděla se a měla pocit viny, protože ji rodina už dříve varovala, že nemá chodit s cizími lidmi,“ uvedla policistka Gabriela Holčáková.

Policisté nakonec obsadili starou Porubu a během několika hodin devianta zatkli. Nyní už je ve vazbě s obvinění z vydírání.

Případ zneužité školačky ale nemusel být jediný. „Obracíme se na rodiče dětí ve věku 5 až 12 let ze staré Poruby, aby s nimi citlivě promluvili. Pokud mají podobnou zkušenost, možná to ze studu a strachu tají,“ dodala Holčáková s tím, že už teď hrozí dopadenému chlípníkovi až osmiletý kriminál.

wene ( 15. září 2009 12:49 )

trest smrti spon o jednoho hajzla min ale problem je ten ze jich pribejva a neubejva zadna milost ani pro politika bez vyjimek

wene ( 15. září 2009 12:45 )

bez mylosti vykastrovat a dat ho mezi vezne kteri maj rodinu ale sedej za kradeze nebo za podvody atd. ty mu uz ukazou

bledulka ( 14. září 2009 19:01 )

Vykastrovat, nic jiného se s těmi zrůdami nedá dělat! Žádné léčení, to stejně nepomůže, zavřít, poslat do dlů a makat, makat, makat!!!

gevi ( 14. září 2009 18:49 )

vykastrova nebo odsoudit tak, že se už mezi lidi nedostane. Možná je to nemoc, ale nemoc, která přináší utrpení nevinným a vůbec už pokud se jedná o malé děti. Jsi nemocný a tvá nemoc přináší ve společnosti neštěstí, tak se smiř s tím, že už žádné dítě do své blízkosti nedostaneš. Uspat jako nemocné zvíře se taková zrůda nemůže, vydat rodině postižených dětí taky ne, takže co s nimi? Už nikdy mezi lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání