Regina napadla a zfackovala v jedné z brněnských restaurací Soňu Křížovou (33). „Ano, je to tak,“ potvrdila napadená.

Vzhledem k tomu, že celou událost vyšetřovala policie, příležitostná striptérka a malířka Regina se svojí dcery Isis (15 měsíců), kterou jí před časem odebrala sociálka, hned tak nedočká.

Matka dvou dětí Soňa Křížová na své první setkání s hvězdou reality show Vyvolení jen tak nezapomene. Do restaurace Domeček v Brně-Bystrci si zašla koupit cigarety. „Stála jsem u baru. Všiml si mě tam můj dobrý kamarád Pavel Tesař, expřítel Reginy, který je otcem Isis, a pozval mě ke stolu,“ vzpomíná Křížová. „Sedla jsem si přímo vedle Tesaře, neuběhlo ani 5 minut a přišla tam Regina,“ popisuje Soňa.

Fotogalerie
6 fotografií

Regina zmizela za barem a objevila se s půllitrem plným vody. „Celé to pak na nás, tedy na mě a na Pavla chrstla. Přitom mi nadávala do laciných šlapek. Řekla jsem jí, že není ve vile, že tady nejsou kamery.“ Další dění už je popsáno v policejním protokolu.

„Regina Agia Soňu Křížovou udeřila otevřenou dlaní do tváře a při následném přetahování zakopla a upadla na zem.“ Celou událost potvrzuje i číšnice Kateřina Fendrichová: „Ano, bylo to přesně tak.“ Jak dodala, kvůli Reginině agresivitě musela restauraci v minulosti už nejméně třikrát zavřít.

V rámci pozdějšího policejního šetření potvrdili tento průběh incidentu také Reginin expřítel Pavel Tesař a další svědci. „Jsou to všechno lháři. Bylo to úplně jinak. Všichni se proti mně spikli,“ tvrdí Regina.

Regina svoji vinu odmítala přiznat nejen v policejním protokolu, ale i v rozhovoru.

Soňa Křížová
Autor: Michal Budík

Rvačku Reginy a Soni Křížové policie nakonec vyhodnotila jako přestupek. Regina za něj dostala 1000 korun pokuty, další tisícovku zaplatí za jeho projednávání.

Pokutě ale neušla ani Soňa Křížová. Za to, že od sebe Reginu odstrčila, má zaplatit 200 korun. Stejně jako po Regině chce od ní městská část také tisícovku za přestupkové řízení.

Regina ale tvrdí, že to byla ona, kdo byl obětí incidentu, a Blesku svoji verzi popsala. „Zjistila jsem, že Pavel si ulejvá nějaké peníze, které jsem mu dávala na nákup. Popíral to, ale nakonec se přiznal,“ rozpovídala se Regina. Zajela tedy do hospody, kde Pavel právě seděl, a začala jednat.

332606:gallery:true:true

„Místo plivnutí do obličeje jsem na něj vylila vodu. V tom momentě se na mě vrhla nějaká rozmazaná baba a začala mi nadávat do děvek. Držela mě za kabát, a tak jsem ještě v klidu poznamenala, že děvka je možná ona a podle vzhledu asi hodně levná,“ říká Regina.

A pak došlo na klasickou venkovskou rvačku. „Vysmekla jsem se a dala jí facku, která fakt sedla. To ji rozzuřilo a začala se se mnou tahat. Kabát a podpatky mi její krocení moc neusnadnily, a tak jsem bohužel zacouvala až tak, že jsem pozpátku zakopla o židli. Když jsem do ní ne moc silně kopla, aby mě nechala vstát, několikrát na mě srabsky a opilecky dupla,“ líčí Regina. Celý incident ukončil až její expřítel Pavel. Ten obě ženy odtrhl...