Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jiří 'Buffalo' Paroubek: Drsné fotky se zbraněmi

Fotografie
 (Autor: internal)
28. srpna 2009
17:58

Předseda ČSSD Jiří Paroubek na Facebooku zveřejnil fotografie ze své nedávné návštěvy firmy Česká zbrojovka. Z fotografií je patrné, že byl Jiří zbraněmi úplně fascinován a rychle se vžil do role drsného pistolníka z Divokého západu!

Na první z fotografií drží Jiří Paroubek v obou rukách pistole značky CZ-75 a s desperátským výrazem v obličeji s nimi divoce mává.


Čtěte také: Paroubkovo ´Lennonovské´ foto v Reflexu řeší právník >>


Experta na střelné zbraně, kterému jsme fotografie ukázali, pohled na ně vyloženě pobavil: "Drží to jako prase kost. V levé ruce drží zbraň jen za pažbu a při držení druhé má prst pod spouští. Je dost evidentní, že takovou zbraň nikdy neměl v ruce a nikdo mu dokonce ani neřekl co s tím."

386630:gallery:true:true

Na druhé fotografii obdivuje Jiří Paroubek belgickou útočnou pušku FN SCAR, kterou mu ukazuje místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach. Oba pánové se přitom tváří jako pětiletí chlapci, kteří dostali novou hračku. VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce>>

mash ( 30. srpna 2009 03:17 )

Aha a jak se dívá např, Ivan "íčko" Langer, Topolánek, Bendl, Dalík a další... na plakátech ODS? Vy jste zase objektivní, žejo? Jenom nechápu, kdo z normálních lidí, kteří nedojí a neokrádají stát a pak se s tím ještě vytahujou - jak dobří podnikatelé jsou... mohou volit ODS a KSČ? To musím bejt asi nějaká úchylka a nebo demence.

mash ( 30. srpna 2009 03:15 )

Tak když už jsme u toho, milý voliči ODS, tak tito dva podnikatelé nejvíce "privatizovali" za 1. vlády ODS, ale to je úplně jedno. Což už je ale podstatnější, tak krátce na nástupu do premiérské fce Paroubek prohlásil, že Pitr je dokonce nepřítel státu (což by do jisté míry mohla bejt pravda). A Krejčíř ve své knížce popisuje, že do ČR by se vrátil jedině tehdy, pokud bude u vlády ODS... Mno, ale nemění to nic na tom, že to, co se ztratilo teď za poslední 3 roky vlády vaší ODS, tak to skutečně nemá obdoby. P.S. Jméno Jiří se nepíše s "Y". Pokud jste dyslektik, tak se Vám omlouvám, jinak si myslím, že jsme hlupák.

hani ( 29. srpna 2009 16:12 )

Kterou pouzivaji i tupohlavy, i zabak-pubertjak? Kterou maji KGB i na Putina, i na Medju? To je psychotropna genetycka zbran. Podivejte na tupohlaveho - ma jednu brazdu primu, jako bricho hada. A vlez na samy Prazsky Olimp. Sexy mozek - taky nic jej ne bere. Bude ne jenom premjerem a prezidentem taky. Vse okouzleny. Presne okouzlene - psychotropnou zbrane. Muzete cist volno : jak vyrobit, jak pouzit, jak zabit, kdo to dela. A beztrestne. Kde koupit. Na posta rambler.ru , gannavolina@rambler.ru, heslo-parola soborgaudi77. Otvirejte a ctete, dost zajimave. Takove informace ne jeden specak ne da, jenom pouzivaji.

krabi ( 28. srpna 2009 19:09 )

ještě k tomu Pitrovi a Krječířovi - ti privatizovali za vlády čssd, od ministra Palase. A předtím vekslovali za vlády KSČ

krabi ( 28. srpna 2009 19:07 )

mně se taky nejvíce líbějí JYrky fotky z jeho WEBu. Ty vyžehlený, jak se dívá do daleka jak Kim Ir Sen. Vypadá jak TYGR !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa