To byla veselka! Bez kousku masa, bohaté menu pouze ve vegetariánském stylu. Takovou hostinu si zvolili bývalý primátor Zlína, dnes poslanec Parlamentu ČR Tomáš Úlehla (44) a jeho milá – sólistka Národní opery Praha Pavlína Senič (33).

„Byla to docela příjemná změna,“ prohlásil ženichův svědek, dlouholetý kamarád – herec Jan Antonín Duchoslov. Známý Viki Cabadaj z filmu Sněženky a machři přijel i s manželkou a synem Antonínem (6 měs.). „Svatba je vzpomínkou na tu naši. Brali jsme se před rokem 22. srpna,“ prohlásil. Blesku svěřil i jaké dary novomanželům přivezl.

„Tomáš je znalec vín, tak jeden dárek je vinný a druhý - chtějí založit rodinu, tak dostali odpadkový koš na pleny. Bez něho se neobejdou,“ smál se. Mezi několika stovkami hostů byl herec Pavel Nový, který nebyl v kraťasech, byť se obřad konal na terase restaurace vyhlídka nad přehradou. Nechyběli Felix Slováček s ženou Dádou a dcerou Aničkou (14). Felixovi ukápla i slza dojetí. „Líbilo se mi to a tak jsem si v duchu představil, jak budeme vdávat dceru,“ konstatoval. Mezi zajímavé dary patřilo koňské sedlo od majitele ranče. Novomanželka ho hned dala na muže a osedlala ho!

Fotogalerie
9 fotografií

Party se konala v hudební duchu. Na terase se střídaly kapely. Protože Úlehla je rocker a hraje se skupinou Jackye, večer si zahrál i zazpíval. Jedinou vadou na kráse bylo kvantum dotěrných vos. Jedna vletěla při obřadu něvěstě pod závoj, proto ho musela strhnout. Další píchla úřednici, která držela skleničky se šampaňským. Jak sebou trhla, popadaly na zem.