Jiří Langmajer potvrzuje pověst jedné z nejkontroverznější postav mezi českými herci. Na jedné straně podává výkony, kteří mnozí označují za geniální, na straně druhé ho limituje nevyzpytatelná psychika.

Fotogalerie
6 fotografií

Ta ostatně zaúřadovalo i před časem při jednání s produkcí seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Jirka Langmajer poslal přes svou manažerku produkci svou výpověď. Pak předložil smlouvy s jinými závazky, ze kterých vyplývalo, že nebude schopen přes dva měsíce natáčet,“ popisuje zvláštní jednání slavného herce jeden z producentů nejsledovanějšího tuzemského seriálu.

„Diváci ale přece nemůžou být dva měsíce bez jedné z hlavních postav. Navíc Langoš je poslední dobou zcela nekontrolovatelný i při natáčení. Lidé ze štábu mezi sebou losují a ten, kdo prohraje pak musí jít za ním a říct mu, co bude točit. Všichni tady z něj mají hrůzu. A tak došlo k rozhodnutí, že doktor Hruška v polovině této řady seriál definitivně opustí,“ prozrazuje náš zdroj.

Podle zákulisních informací by se měl podle scénáře vrátit do Německa za svou dcerou, která náhle onemocní. Otázkou také zůstává, jak tvůrci vyřeší Hruškův milenecký vztah s doktorkou Barnovou, kterou hraje Bára Munzarová.

„Těch možností je víc. Ale vzhledem k tomu, že Munzarová by v seriálu měla skončit s touto řadou, tak se logicky nabízí možnost, že za ním odjede do Německa,“ prozrazuje náš zdroj. Konec Langmajer v Ordinaci může mít i své ekonomické důvody. Má totiž nejvyšší honorář ze všech herců. Za jeden natáčecí den si vydělá 15 tisíc korun.

Oficiální stanovisko televize Novy je ohledně Langmajera velmi zdrženlivé. "Pan Langmajer o přerušení natáčení Ordinace nepožádal," říká mluvčí seriálu Johana Brzobohatá.