Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Svědci potvrzují: Fotka nahého Topolánka existuje!

Autor: pol - 
2. června 2009
09:35

Svědci to potvrzují. Fotka nahého expremiéra MIrka Topolánka na zahradě hříšné vily italského premiéra Silivia Berlusconiho exituje. List Corriera della Sera dokonce popisuje i polonahá děvčata na fotce.

Topolánka přitom "práskl" sám Berlusconi. Proč to udělal?

Původně to byla další Berlusconiho patálie s děvčaty. Fotograf Antonello Zappadu pořídil stovky snímků divokých večírků s polonahými děvčaty v Berlusconiho vile na Sardinii.

A Silvio zařídil, aby je italské úřady zabavily. „Jde o záběry, které vznikly v okamžiku absolutní intimity,“ napsal premiér ve zdůvodnění úřadům. Berlusconi na aféru s fotkami upozornil sám, když začal o snímcích mluvit na tiskové konferenci. Potvrdil, že zachycují i jeho přátele.

Berlusconiho právník Niccoló Ghedini pak přitvrdil, když listu Corriere della Sera potvrdil, že premiéra vedla k žádosti o ochranu osobnosti skutečnost, že »nejméně jeden snímek zachycoval bývalého českého premiéra Topolánka nahého v zahradě vily«.

Proč ho prozradil, není jasné. Pozoruhodné však je, že mezi Topolánkem a Berlusconim proběhl těsně předtím na dálku konflikt. Berlusconi se navezl do nového českého premiéra »statistika«, že nemá autoritu, a tak těžko může vést EU. „Silvio, příteli, pusu na zámek!“ vzkázal mu veřejně Topolánek.

Ať už byl důvod, proč Berlusconi prozradil existenci fotky s nahým Topolánkem, jakýkoliv, jedno je jasné: Ta dovolená přesně před rokem bude expremiéra strašit ještě dlouho.

Nejprve se řešilo, jak mohl vzít na milionový let tryskáčem, teď zase počestnost pobytu. A to si původně Topolánek pochvaloval: „Pan Silvio Berlusconi mě pozval, z toho vyplývá, že jsem nemusel platit pobyt!“

Vila Certosa na Sardinii: Hnízdo neřesti

Vila Certosa toho viděla už hodně. A většinou to bylo na »hvězdičku« v rohu obrazovky. Silvio Berlusconi tu dováděl s děvčaty mnohokrát. S pěti mladičkými kráskami ho nafotil časopis Oggi.

Údajné asistentky jeho televizní společnosti mu sedí na klíně a stárnoucí seladon jedné z nich dokonce zajíždí rukou pod tričko.

Berlusconi se rozhodl, že v rozsáhlé vile bude přijímat ty nejdůležitější zahraniční politiky k »přátelské diplomacii«.

Hostil tu britského expremiéra Tonyho Blaira, ruského exprezidenta Vladimira Putina i českého expremiéra Mirka Topolánka...


Co všechno tu lze využít
* 27 pokojů o ploše 2500 metrů čtverečních
* 5 venkovních bazénů a jeden krytý
* kaktusárium s 2 tisíci exempláři
* řecký amfi teátr se 400 sedadly
* zahradu větší než celý Vatikán o více než 40 ha
* tajný tunel do přístavu k jachtám
* desetimetrový pahorek se staletými olivovníky
* park s divokými prasaty

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pravdomluvnost ( 7. června 2009 14:32 )

Jak to že jste takový hovada že tam dáte fotku někoho jiného a házíte to na topolánka,co vám udělal,máte vůbec rozum vy novynářské krysy.

pampelinka ( 6. června 2009 16:03 )

To se zase ukázal, a jeho Lucinka chce ještě někoho žalovat. Radši by měla někam zalézt a být zticha, když má takového dementa, který všude ukazuje péro.

kolodej ( 2. června 2009 21:08 )

Tak se ukázala pravda jenom samé kapitalistické békoviny tak vypadá celá ODS.

luf3 ( 2. června 2009 19:11 )

Alespoň v něčem je Paroubek lepší

rennie ( 2. června 2009 16:59 )

... to sedí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa