Vendula Svobodová má na úrazy dolních končetin pech. V říjnu roku 2007 uklouzla v podpatcích na ledu a zlomila si nohu. Blesk ji vyfotil v momentu, kdy se sádrou opouštěla nemocnici.

V úterý prodělala Svobodová děsivou autonehodu, vyvázla z ní naštěstí ´pouze´ s naštíplou nohou a poraněnou krční páteří. Fotograf Blesku ji zastihl právě v momentu, kdy ji její přítel Patrik Auš přivezl z nemocnice.

Obě fotky jsou si velmi podobné, přesto je však patrné, že se po roce u Svobodové udály nějaké změny. Poznáte jaké?

Fotogalerie
2 fotografie

Řešení:

1. Během úrazu v loňském říjnu si Vendula zlomila levou nohu. Teď to odnesla noha pravá. Po hrozivé autonehodě má Svobodová sádru až ke stehnu!

2. Vendula během roku obměnila džíny, i když na první pohled vypadají stejně. Oboje kalhoty sice mají podobnou barvu, ty nové však Vendule více přiléhají a jsou na nich zesvětlené pruhy.

3. Berle Vendula neobměnila, ty, se kterými se pohybovala v loňském roce, jí teď stačí. Pozorný čtenář si však jistě všimne, že dnes již se Svobodová s berlemi pohybuje mnohem obratněji, dokonce se při tom i usmívá!

4. Když loni v listopadu Vendula nemocnici opouštěla, měla na sobě tmavý kabátek, letos se ´převlékla´ do černého svetru.

5. Před rokem si Vendula vystačila pouze se sádrou, letos ji ´zdobí´ ještě ortopedický límec, při nehodě si totiž poranila krční páteř.