Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zavražděná matka se synem. Máme první fotografie

Autor: ČTK, Zbyněk Schnapka - 
2. prosince 2008
07:19

Na Sokolovsku byla nalezena mrtvá žena (+28) s chlapečkem (1,5). Na místě byl nalezen i oběšený nevlastí strýc oběti. Blesk.cz získal první fotografie vyvražděné rodiny.

Obyvatele Luhu událost šokovala, stejně jako Ladislava Čížka, starostu Josefova, jehož je Luh součástí. Nikdo si nedovedl představit, že by mohl ženu i dítě někdo zabít.

"Dnes (v úterý) bude provedena soudní pitva všech zemřelých," uvedla Kohoutová.

Ženu s dítětem objevili v domě její příbuzní, kteří se jí snažili dovolat. Proto se za ní vypravili a když těla objevili v jedné z místností, ihned zavolali policii.



O tragické události byl už informován manžel, který byl jako řidič jedné z dopravních firem na služební cestě v Německu.

Našli ještě třetí tělo - oběšeného strýce

Třetí tělo našli policisté v koupelně. Visel tam oběšený nevlastní strýc zavražděné. Podle mluvčí krajské policie Martiny Kohoutové není vyloučeno, že právě on je pachatel činu.

Z vyšetřování zatím vyplývá, že vrah ženu pobodal. Měla hluboké rány i na hlavě. Dítě bylo asi udušeno. Policie soudí, že čtyřiatřicetiletý muž s kriminální minulostí násilného charakteru patrně po hrůzném činu, jehož motiv zatím není jasný, domek neopustil a spáchal sebevraždu.

Manžel zavražděné nyní pobývá s kamionem pracovně v Německu a podle švagra zavražděné by se dnes (v úterý) měl vrátit do ČR.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání