Poznámka:
Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 359 002 450, e-mail: spackova@thermal.cz
Pracovní doba: 7:00 - 15:30 h.
Podpora a zastupování šéfkuchaře při vedení kuchyně. Organizace kuchyňského provozu a koordinace týmu. Tvorba nových receptur a sezónních menu. Prezentace pokrmů. Kontrola kvality surovin a dodržování hygienickýchstandardů (HACCP). Práce s čerstvými surovinami a moderní gastronomií.
- stravování v hotelové personální jídelně za symbolickou cenu, sick day
- možnost ubytování za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu
- možnost čerpání lázeňských procedur za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu
- možnost bezplatného vstupu do Saunia Thermal Resortu s bazénem s vřídelní vodou
- výměnné rekreační pobyty za zvýhodněné zaměstnanecké ceny (Čechy, Slovensko, Maďarsko)
- vzdělávací program (cizí jazyky, zvyšování kvalifikace, rozšiřování znalostí, pracovní podpora)
- možnost zvýhodněného vstupu na vybrané kulturní, společenské a sportovní akce
- možnost parkování v hotelových garážích za zvýhodněné ceny