Kuchtíci a cukráři: Jídlo a dezert za 45 minut!
Koncert šikovných rukou. Desítky různých vůní, chutí a ingrediencí. A nervozita budoucích mistrů kuchyně. Taková je soutěž mladých kuchařů, cukrářů a číšníků.
Už popatnácté ve středu začala v Brně na výstavišti při veletrhu gastronomie G+H. V pavilonu C nastoupili na plac do prosklených kójí učni, kterým se vařečka a sporák možná stanou životním posláním.
Kdo chce vidět, jak se dá uvařit teplý pokrm či vyčarovat sladký dezert za 45 minut, může se jít na zručné soutěžící až do pátku podívat a případně se jejich kulinářským uměním inspirovat.
Témata:
jidlo? dyt sou to jednohubky... teda ne ze by to nebylo jidlo ale rohodne to ei k veceri jako jedna porce, to aspon 6 takovych kousku aby se clovek trosku najedl..