Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

2/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Slzy pro zesnulého Hezuckého (†55)! Srdceryvné vzkazy kolegů a Patrikův poslední fór

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

Ekonom o Agrofertu: Babišova „kulišárna“? Překvapivá slova o Kypru i další pochybnosti

Strážníka z Liberce v Brazílii přepadli tři muži: Tvrdě narazili

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Hnus na vánočních trzích: Vandalové týrali oslíky