Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

2/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Kellnerovi vyplatili nevlastního syna z PPF: Nový megaboháč se 40 miliardami! Expert zmínil dopady na trh

Vdovec po Hance Zagorové (†75) Margita: První slova o novém vztahu!

Nová láska i práce na ministerstvu! Ministr Vlček má posilu z Bachelora Viky

Náboženský teror v Tvarožné u Brna! Obcí řvou celý den bohoslužby. Proč?

České letadlo zmizelo z radaru! Pátračka v Bermudském trojúhelníku

Cibulková odkryla nečekaný detail své proměny: Pomáhal jí »Ozempic«?