Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
2
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Kellnerovi vyplatili nevlastního syna z PPF: Nový megaboháč se 40 miliardami! Expert zmínil dopady na trh
Vdovec po Hance Zagorové (†75) Margita: První slova o novém vztahu!
Nová láska i práce na ministerstvu! Ministr Vlček má posilu z Bachelora Viky
Náboženský teror v Tvarožné u Brna! Obcí řvou celý den bohoslužby. Proč?
České letadlo zmizelo z radaru! Pátračka v Bermudském trojúhelníku
Cibulková odkryla nečekaný detail své proměny: Pomáhal jí »Ozempic«?