Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

2/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Maláčová už zase sní o spojení s komunisty. Politologové: Zabíjí SOCDEM

Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!

Co bude se šéfem zpravodajství ČT Mrzenou po SMS proti Fridrichovi? Experti: Podřízl si větev!

Bombardovaný Írán: Schovává někde atomové zásoby? USA zamířily na Fordo a další zařízení

Pohřeb Nikolky (†9) utonulé ve Vltavě: Záplava bílých květů, písně Michala Davida a bolestná slova táty

V Itálii stále řeší Nedvědovo »Čapí hnízdo«: Se soudem v zádech